Cu respect NutZa Pedros
Cum pot comunica crapistii mai usor...
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Cum pot comunica crapistii mai usor...
Toti care sunt membrii acestui site banuiesc ca au toti mIRC...eu as propune sa intram pe canalul de pe mirc #crap si sa dicutam mai usor si mai mult...asa ar puteam si cei mai tineri sa invete mai multe de la cei cu experienta in ale pescuitului,sa ne facem prieteni...si poate cine stie sa organizam partide de pescuit la fiecare in judet...
Cu respect NutZa Pedros
Cu respect NutZa Pedros
- Cristi Bolfos
- member
- cristian_dj4all
- junior member
forumul are un rol, mirc-ul are alt rol
pe forum se poate purta o discutie de durata, pe care sa o vada mai multi utilizatori ( nesimultani ), iar informatia ramane disponibila si ulterior
mirc-ul este foarte bun atunci cand ai chef de o conversatie cu cineva online, conversatie pe care nu o poti purta pe forum
deci nu cred ca se pune problema forum sau mirc ci forum si mirc
danr
www.rapitori.ro
pe forum se poate purta o discutie de durata, pe care sa o vada mai multi utilizatori ( nesimultani ), iar informatia ramane disponibila si ulterior
mirc-ul este foarte bun atunci cand ai chef de o conversatie cu cineva online, conversatie pe care nu o poti purta pe forum
deci nu cred ca se pune problema forum sau mirc ci forum si mirc
danr
www.rapitori.ro
Pai mai baieti dc aveti asa multe de discutat de ce nu le postati pe forum... dc bine observ nici unul dintre cei cu ideile despre mirc nu au venit cu idei noi in forum... cum vreti voi!
Cand pestele se hotareste sa ia momeala... onoreaza pescarul, cand pescarul pescuieste sportiv... onoreaza pestele