alte precizari privind forumul, vezi userul parci
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
alte precizari privind forumul, vezi userul parci
userul parci a fost restrictionat
as vrea sa precizez ca forumul asta nu este chat, sa venim sa scriem 40 de mesaje fara subiect, incoerente, in still mess de copii de 10 ani, si fara sa incercam sa intelegem ce ne scriu altii
copiii sunt rugati sa se rezume la minimax sau sau sa incerce sa evolueze citind jules verne si sa nu se bage in treaba oamenilor mari
sau daca o fac, sa posteze macar mesaje coerente si la obiect, si sa se concentreze sa inteleaga raspunsurile
sau daca nu sunt copii si sunt persoane care cred ca pot posta ce vor sa faca forumul de kko, nu se poate
as vrea sa precizez ca forumul asta nu este chat, sa venim sa scriem 40 de mesaje fara subiect, incoerente, in still mess de copii de 10 ani, si fara sa incercam sa intelegem ce ne scriu altii
copiii sunt rugati sa se rezume la minimax sau sau sa incerce sa evolueze citind jules verne si sa nu se bage in treaba oamenilor mari
sau daca o fac, sa posteze macar mesaje coerente si la obiect, si sa se concentreze sa inteleaga raspunsurile
sau daca nu sunt copii si sunt persoane care cred ca pot posta ce vor sa faca forumul de kko, nu se poate
Ultima oară modificat 07 Mar 2008 09:22 de către danr, modificat 1 dată în total.
Subscriu! Ma mir c-a durat atat pana sa se sesizeze cineva!! 

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Poate trebuie umblat la imputerniciri.....moderatori se pot numi/alege...
.
Maiden...NUMAI Danr e D-ZEU. aici..... 

Atunci trebuiesc impulsionati moderatorii....ori schimbati?!?!danr scrie:moderatorii pot sterge, edita mesaje, pot da avertismente etc
cred ca se poate tine sub control orice situatie de genul asta, cu putina vointa

Nu vreau sa intru in polemica cu vreun moderator pt asta. Si nici Danr nu are timp sa stea toata ziua pe forum sa vada ce si cine scrie.....
Cred ca, pt. asta sunt moderatorii, nu Dan?
[/quote]
Cristi,cine crezi ca are timp sa stea 24 di 24 ore sa urmareasca postarile de pe forum,mai avem si locuri de munca,familea.....etc.Crezi ca daca sunt moderator pe forum am vreun avantaj?iti spun eu,niciunul.
Cred ca, pt. asta sunt moderatorii, nu Dan?

Cristi,cine crezi ca are timp sa stea 24 di 24 ore sa urmareasca postarile de pe forum,mai avem si locuri de munca,familea.....etc.Crezi ca daca sunt moderator pe forum am vreun avantaj?iti spun eu,niciunul.
nea ticule, totul nu mi se va sparge in cap, sunt niste chestii pe care ti le asumi. Insa, atata timp cat esti drept in judecata, n-are nimeni ce sa-ti reproseze.ticu scrie:maiden,daca vrei postul meu de moderator ti-l cedez cu cea mai mare placere,sau oricare ar fi acea persoana,sa vedeti si voi ce inseamna sa fi cal de bataie si sa-ti se sparga totu-l in cap.maiden scrie:Atunci trebuiesc impulsionati moderatorii....ori schimbati?!?!![]()
![]()
Nu cred ca ai cum sa-mi cedezi mie postul de moderator, oricum nu-s bun, sunt prea aspru de cele mai multe ori