comenzi magazine online de pescuit
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
comenzi magazine online de pescuit
sunteti pro sau contra comandarii produselor de pe net de la magazine online de pescuit?vreau si argumente.
- boosterman
- veteran
Depinde de oras, de magazinele pe care le frecventezi. Ce sa-ti spun eu aici la Suceava nu am nici un magazin specializat in pescuitul crapului, iar cele existente practica adaosuri foarte mari. Cumpar din magazinele on-line de vreo doi ani, si recomand tuturor. Atentie insa trebuie sa stii BINE (sa fii bine documentat) ce cumperi din magazine pentru ca iti lipseste PIPAITUL!
Stima!
Stima!

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
- boosterman
- veteran
Suna la numerele de contact si discuta cu cei de la Sensor, sunt de treaba!
Daca crezi ca e scump transportul, poate iti trimit prin posta insa nu iti recomand fiindca dureaza mult (de la Buc. la Sv a facut un colet 2 saptamani) si nici nu ai siguranta privind intergritatea coletului (nu au grija la manevrare). Succes!
Daca crezi ca e scump transportul, poate iti trimit prin posta insa nu iti recomand fiindca dureaza mult (de la Buc. la Sv a facut un colet 2 saptamani) si nici nu ai siguranta privind intergritatea coletului (nu au grija la manevrare). Succes!
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
- Tilea Gabriel
- Moderator
Noi cei din Bucuresti suntem cazul fericit.Oferta foarte bogata si posibilitatea de a alege.Cu toate acestea, tot am mai apelat si eu la magazine virtuale.Celor din tara, din orasele mici insa, este singura lor varianta.Dezavantajul este, s-a mai spus, ca trebuie sa stii dinainte foarte bine marfa. 

Ultima oară modificat 23 Mar 2008 12:29 de către Sionut, modificat 1 dată în total.
Asociatia Pescar Sportiv -APS
http://www.pescar-sportiv.ro/
http://www.pescar-sportiv.ro/