Mi-am permis sa editez mesajul moderatorului si sa deschid un topic nou la sectiune Discutii generale pentru ca am cateva comentarii:danr scrie:Imi pare rau pentru dvs. dar exista un regulament care este foarte clar, se vorbeste pe subiect...
In al doilea rand, aceste reguli sunt creeate tocmai din respect pentru vizitatorii forumului.
Vorbim de mii de vizitatori lunar...
Bineinteles ca asta nu exclude respectul reciproc... Si unde este acest respect reciproc, atunci cand si eu si Iliuta trambitam de atata timp niste principii care sunt formalizate intr-un set de reguli de bun simt, si in permanenta sunt persoane care le ignora cu desavarsire ?
...Vreau sa va spun ca aceasta discutie imi face si mie la fel de putina placere cat va face si dumneavoastra.

Acesti vizitatori insa, stimate Domnule Moderator, acceseaza acest forum pentru continutul lui, si nu pentru existenta lui. Exista suficient de multe alte forumuri de pescuit care au si sectiuni de crap, si care sunt departe de acest forum. Traficul acestor forumuri este pe masura.

Faptul ca noi (cei ce scriem pe acest forum) impartasim (majoritatea covirsitoare) din experienta si cunostiintele noastre, teoretice sau practice, constienti fiind ca unii doar iau de gata ce-i pe aici, ar trebui sa-i bucure.
Ce-ar fi daca am adopta si noi aceeasi atitudine? Ce-ar fi daca am creea grupuri inchise de utilizatori (optiune valabila pe forum, dupa cum vad in meniu) si dansii nu ar mai avea ce citi?

Nenea Anonimu, care vrea sa stie si el o balta unde "rupe" crapul, cu ce montura, la ce momeala, nada, loc, etc. plateste parcurgand (uneori cu lacrimi in ochi sau tinandu-se de burta de atata ras, dupa marturiile multor prieteni ai mei) tot ceea ce scriem, asta e biletul lui de intrare si mie mi se pare corect!

Il deranjeaza, renunta la statutul de anonim, devine un acronim virtual, si spune ce are de spus!