tancabesti 2

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 17 Iun 2004 09:11

@Iliuta & caaron:

Ca bine graiesc Domniile Voastre! Fratii Brothers ca fratii Brothers, da' sa-l vezi p'al batran cum e!

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Iun 2004 10:02

as dori sa va reamintesc ca se discuta despre balta Tancabesti in acest topic
maine vineri mesajele fara legatura vor fi sterse

multumesc

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 17 Iun 2004 10:06

Si atitudinea "patronilor" acestei locatii de pescuit nu priveste balta Tancabesti? Sau e off-topic?

deedee
junior member

Mesaj de deedee » 17 Iun 2004 10:25

Domnilor moderatori, dati-mi voie sa imi exprim si eu parerea in legatura cu subiectul "off-topic"

Lucrez de mai bine de 6 ani in domeniul internetului si anume a bussines-ului pe internet in cadrul unei firme de renume cu afaceri in toata lumea. Aici am invatat ca cel mai de pret lucru al unei afaceri sint clientii. In cazul formului de fata utilizatorii reprezinta unul dintre asset-urile principale si nu as vrea sa detaliez aici prea mult cu motive.

Prin urmare, propun sa tratati cu ceva mai mult respect oamenii care trec la fiecare 30 de minute pe acest website si care, poate fara sa isi dea seama, genereaza trafic, afisari, vizite, etc.

Sint foarte de acord cu pastrarea decentei si a respectului reciproc dar parerea mea este ca exagerati cu monitorizarea fiecarui cuvintel care nu este perfect inclus in subiect.
--
Pescar scamator.

iulian
member

Mesaj de iulian » 17 Iun 2004 11:50

catre danr
sti ce ,mai bine ma cenzurez singur si nu mai particip la acest forum.am un program destul de incarcat dar intotdeauna mi-am gasit timp sa citesc tot ce se srie si din cind in cind sa pun cite o intrebare ,daca crezi ca am gresit nu mai este nevoie .
iulian
Ultima oară modificat 17 Iun 2004 12:10 de către iulian, modificat 1 dată în total.

DD
member

Mesaj de DD » 17 Iun 2004 12:05

@ deedee
Bine punctat. Eu personal am simtit de citeva ori impulsul de a renunta dar placerea de a fi in legatura cu ceilalti pe forum m-a facut sa renunt. Poate pe asta se bzeaza si ei.
Si pentru a nu da ocazia ca acest raspuns sa fie sters, referitor la balta TANCABESTI va fac cunoscuta parerea mea: proasta. Nu ma refer la potentialul baltii, asta fiind o alta discutie, ci la modul in care sunt tratati "cotizantii". Ca balta este capricioasa este stiut si cred ca si concesionarii s-au molipsit de la ea, devenind capriciosi :D . Si ce ma scoate din sarite este (sau poate nu mai este valabil) taxa de agrement pe care o plateau si copii. :x Si nu pentru ca era mare ci asa de principiu. Concluzia este ca mie nu o recomand decat in cazuri extreme (seaca toate celelalte).

PS
Si cuvantul "patron" legat de balta ma scoate din sarite. Am mai scris si revin sunt CONCESIONARI sau ADMINISTRATORI.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

deedee
junior member

Mesaj de deedee » 17 Iun 2004 12:10

Ce imi place mie cel mai mult la Tincabesti este saramura de crap la care mai vin in duminicile insorite.....
--
Pescar scamator.

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 17 Iun 2004 12:13

DD scrie:.. cuvantul "patron" legat de balta ma scoate din sarite. Am mai scris si revin sunt CONCESIONARI sau ADMINISTRATORI.
Pai, de aia si este scris cu ghilimelele de rigoare, in acest caz.

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Iun 2004 14:52

Imi pare rau pentru dvs. dar exista un regulament care este foarte clar, se vorbeste pe subiect.
S-a mai discutat faptul ca nu se accepta initierea unei discutii personale in cadrul topicului, fara legatura cu subiectul, sau intrebari personale.

Domnul iulian, daca aveti intrebari personale exista optiunea " mesaj privat ".

Domnul deedee, in primul rand nu cred ca v-a tratat cineva cu lipsa de respect pana acum.
In al doilea rand, aceste reguli sunt creeate tocmai din respect pentru vizitatorii forumului.
Vorbim de mii de vizitatori lunar, care daca intra pe subiectul Tancabesti trebuie sa gaseasca post-uri despre Tancabesti, nu discuti personale.
Referitor la notiunea " client ", pe acest forum nu exista bannere, pop-up-uri, si nu incearca nimeni sa va vanda nimic. In consecinta cred ca gresiti atunci cand va autodefiniti " client ".
Bineinteles ca asta nu exclude respectul reciproc, asa cum bine spuneati. Si unde este acest respect reciproc, atunci cand si eu si Iliuta trambitam de atata timp niste principii care sunt formalizate intr-un set de reguli de bun simt, si in permanenta sunt persoane care le ignora cu desavarsire ?

Patabum, desigur ca atitudinea patronilor de la Tancabesti face parte din topic.

Vreau sa va spun ca aceasta discutie imi face si mie la fel de putina placere cat va face si dumneavoastra.

DD
member

Mesaj de DD » 17 Iun 2004 15:09

Patabum, evident ca am vazut ghilimelele. Nu am vrut decat sa punctez si parerea mea despre "patroni"
Ultima oară modificat 18 Iun 2004 08:45 de către DD, modificat 1 dată în total.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Scrie răspuns