cornelserbu scrie:
super concurs, dar din pacate se adreseaza unui grup restrans de concurenti ce-si fac veacul pe la Jilava...
Cate balti sunt la Jilava si participantii concursului sau organizatorii nu stiu ? sau unii dintre noi stim cateva balti si nu vrem sa dam din casa ? aaa, am venit de acasa, scuze, printre noi exista un grup restrans care a vizitat celebra JILAVA. Scuze ca nu putem sa ne ridicam la nivelul dumneavoastra.
Ps: o persoana cultivata stie sa se ridice si sa se coboare la nivelul oricarui individ; fie el cult, fie; "slab de inger", acesti oameni sunt considerati Profii', dar... din pacate dumneavoastra domnule SERBU, omul care catalogati participantii si organizatorii
"GRUP RESTRANS DE CONCURENTI CE-SI FAC VEACUL PE LA JILAVA" sigur nu faceti parte dintre aceia care sunt intr-adevar "PROFII". Eu ma consider un domn si nu-mi permit sa va cataloghez intr-un fel sau altul.
Supliment:
1. Dvs in loc sa fiti mandru ca apar balti noi pe care se desfasoara concursuri, spuneti de concurenta, este normal la inceput de drum sa fie asa, si baltile mentionate de dvs la inceput au avut "capturi capitale de 500 g" (spun asta din cunostinte nu din auzite, locul meu de bastina este SNAGOV)
2. Despre delicventi ce pot sa spun este faptul ca exista 'oameni si oameni", unii dintre ei ar recurge la fel si fel de metode.
3. Concursul este dat publicitatii si nu trebuie sa spuneti "GRUP RESTRANS".