Pentru cei din Mioveni...

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Nutza Pedros

Pentru cei din Mioveni...

Mesaj de Nutza Pedros » 23 Iun 2004 00:56

Salut toti cei care sunt din Mioveni...Am si eu o intrebare,deoarece vin in vacanta la un var de al meu care sta in Mioveni vreau sa ma duc cu el la peste si el nu este un pescar care sa stie prea multe locuri(nici taicaso),ei spuneau ca stiu vreo doua balti dar vreau sa-mi spuneti si mie balti de acolo(ma refer taxe,peste-ca marime-,si marimea baltilor)...Si poate cine stie ne intalnim pe balta :wink:

Verdete Daniel
member

Mesaj de Verdete Daniel » 23 Iun 2004 09:13

Salut Nutza,

Te referi la Mioveni - judetul Arges? De fapt nici nu stiu daca mai este inca o localitate cu acest nume. Daca este vorba despre Mioveni - Arges,te-as putea ajuta eu. Astept o confirmare sau o infirmare de la tine si mai discutam.

Cu stima,
Daniel Verdete

Nutza Pedros

Mesaj de Nutza Pedros » 23 Iun 2004 14:06

Da Mioveni jud. Arges (colibasi) unde este uzina Dacia,varul meu sta pe langa piata(Str.pietei parca)...Am mai fost cu el la Budeasa putin mai incolo de localitate...Si in vara asta am de gand sa merg la baltile mentionate de el,dar vreau sal surprind si sai arat ca stiu si eu balti de pe acolo...Eu am bunici si in jud. Olt la Optasi si pentru a ajunge la bunici mai stau si pe la el vreo 2-3 zile in care vom merge la peste,iar apoi ne ducem la tara....Cu respect Nutza Pedros

P.S. as fi foarte recunoscator daca mi-ai da cat mai multe detalii

Scrie răspuns