Coperta ALP August 2008
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Bogdan Dragan
- junior member
Coperta ALP August 2008
Vreau sa felicit pe Andrei Vladeanu pentru poza de pe coperta revistei ALP din aceasta luna. Superba poza. Un singur lucru vreau sa precizez insa : acel peste de 21,5 kg este prins de mine si nu mi se pare corect ca alcineva sa primeasca meritele pentru asta. Majoritatea celor care au fost la acel concurs stiu lucrul asta (pentru cine nu crede vezi numarul 5/2008 al revistei Pescar la Crap - este exact acelasi peste). Spun acest lucru deoarece pastrasem cateva fotografii superbe cu acel crap cu care doream sa apar pe coperta aceleiasi reviste de profil. Se pare ca unii vor sa-mi bage bete in roate, dar pentru moment nu au cum.
Mentionez ca acest mesaj a fost postat si pe celalalt site de profil dar a fost sters de catre moderatori.
Mentionez ca acest mesaj a fost postat si pe celalalt site de profil dar a fost sters de catre moderatori.
Re: Coperta ALP August 2008
Nu inteleg, adica pestele e prins de tine si il are altcineva in brate ? Adica un Facke ?Bogdan Dragan scrie:Vreau sa felicit pe Andrei Vladeanu pentru poza de pe coperta revistei ALP din aceasta luna. Superba poza. Un singur lucru vreau sa precizez insa : acel peste de 21,5 kg este prins de mine si nu mi se pare corect ca alcineva sa primeasca meritele pentru asta. Majoritatea celor care au fost la acel concurs stiu lucrul asta (pentru cine nu crede vezi numarul 5/2008 al revistei Pescar la Crap - este exact acelasi peste). Spun acest lucru deoarece pastrasem cateva fotografii superbe cu acel crap cu care doream sa apar pe coperta aceleiasi reviste de profil. Se pare ca unii vor sa-mi bage bete in roate, dar pentru moment nu au cum.
Sau pestele a mai fost prins si de altcineva, si acuma este pe coperta.
Intr-adevar acest mesaj era dimineata pe crapmania, iar acum nu mai este.
Este peste puterea mea de a intelege, cum un om cu ceva rezultate in pescuit, cu vitrina plina de medalii si cupe la Senzor, ce se vrea respectabil, se preteaza la a face poza cu pestele altuia, poza cu care apare pe o coperta dintr-o revista, fara a cere permisiunea celui ce l-a prins sau mai grav stiind sau banuind ca acesta are de gand sa apara in aceeasi revista cu un material si cu pestele prins de el.
Pur si simplu este peste puterea mea de a intelege...
Daca realitatea este alta, atunci imi cer scuze pt aceasta postare.
Este peste puterea mea de a intelege, cum un om cu ceva rezultate in pescuit, cu vitrina plina de medalii si cupe la Senzor, ce se vrea respectabil, se preteaza la a face poza cu pestele altuia, poza cu care apare pe o coperta dintr-o revista, fara a cere permisiunea celui ce l-a prins sau mai grav stiind sau banuind ca acesta are de gand sa apara in aceeasi revista cu un material si cu pestele prins de el.
Pur si simplu este peste puterea mea de a intelege...
Daca realitatea este alta, atunci imi cer scuze pt aceasta postare.
- alex_mures
- veteran
Re: Coperta ALP August 2008
Bogdan Dragan scrie:Vreau sa felicit pe Andrei Vladeanu pentru poza de pe coperta revistei ALP din aceasta luna. Superba poza. Un singur lucru vreau sa precizez insa : acel peste de 21,5 kg este prins de mine si nu mi se pare corect ca alcineva sa primeasca meritele pentru asta. Majoritatea celor care au fost la acel concurs stiu lucrul asta (pentru cine nu crede vezi numarul 5/2008 al revistei Pescar la Crap - este exact acelasi peste). Spun acest lucru deoarece pastrasem cateva fotografii superbe cu acel crap cu care doream sa apar pe coperta aceleiasi reviste de profil. Se pare ca unii vor sa-mi bage bete in roate, dar pentru moment nu au cum.
ei si tu Bogdane ,doar nu vroiai sa apara cu un ciortan