Cornel Rosioru - Prima si ultima interventie

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Iliuta Goean
maniac

Cornel Rosioru - Prima si ultima interventie

Mesaj de Iliuta Goean » 15 Iul 2004 21:19

Cornel Rosioru

Prima si ultima interventie.

Salut. Sunt Cornel Rosioru. Prietenii imi spun LV-ul. Multi dintre voi ma cunosc, si eu va cunosc pe voi. Pe multi personal pe altii de pe acest site. Am urmarit intotdeauna cu interes ce ati scris, pot spune ca am si invatat cate ceva de la voi, am citit tot ce s-a scris inca de la inceputul discutiilor despre aceasta calificare, ba am si fost judecat de unii, altii m-au aparat (multumesc Val). Cei care ma cunosc m-au acuzat chiar ca as avea unele interese dar nu am intervenit niciodata. Acum cand lucrurile au luat o cu totul alta directie, acum cand a devenit un adevarat razboi al declaratiilor, cand risca sa devina un razboi al generatiilor m-am hotarat sa intervin.
De ce acum?
Pentru ca am avut nevoie de timp, si eu am fost suparat, si eu am fost nervos si daca nu ma linisteam poate as fi nedreptatit pe cineva.
Asa ca hai sa lamurim niste lucruri:
In primul rand regret ca nu am intervenit la premiere, poate eram singurul care-l putea apara pe Cipica. Sunt de acord ca a gresit dar trebuia sanctionat in acel moment, acuze ca si altii au gresit, ca trebuiau sanctionati ? Foarte bine. Cine a facut contestatie? Nimeni. Degeaba aratati cu degetul acum, atunci trebuia aratat.
Toate sagetile astea de acum nu fac 2 bani, ba va invrajbiti unii impotriva celorlalti. Acum ar fi trebuit sa ne dam mana ca niste luptatori dupa o lupta apriga. Invingatorii de azi pot fi invinsii de maine si invers.
Totusi hai sa vedem si partea buna a lucrurilor. Voi nu va dati seama dar din toata inclestarea asta un lucru e clar pentru mine. Acum se scrie istorie. Istoria pescuitului la crap in Romania. A fost generatia mea (ii stiti care sunt) care a importat si popularizat acest pescuit modern. Pe urma ati venit voi, cei tineri, cu elanul si tineretea voastra si ati continuat ce am inceput noi. Asta nu inseamna ca vechea garda s-a predat. O sa fim langa voi si o sa incercam sa tinem pasul cu voi. Numai prin concurenta se poate ajunge sus.
Acum, daca imi este permis, as vrea sa spun si eu cateva vorbe despre noul lot national. In primul rand BRAVO BAIETI! Ati luptat pana la epuizare si ati reusit.
Pot sa spun ca ii cunosc pe fiecare de multa vreme, regret ca nu l-am cunoscut mai bine pe Guguianu. Leo si Bogdan formeaza o echipa redutabila prin discretia cu care pescuiesc. Leo are si mare experienta participand si la precedentul CM din Portugalia.
Baietii astia sunt atat de discreti ca te pomenesti cu ei pe primul loc.
Ecipa Mateianu -Vladeanu sunt o echipa exploziva, sunt exact opusul echipei Leo - Bogdan. O echipa tenace care da impresia ca nu se teme de nimeni. O echipa provocatoare si galagioasa. Nu renunta la lupta nici in ultima clipa.
Am ajuns la fratii Rudeanu. O echipa echilibrata din toate punctele de vedere. Calmul lui Cristi (cel mare) tempereaza avantul lui Sorin (cel mic). Ma bucur mult pentru ei. Anul trecut erau hotarati sa abandoneze iar acum s-au calificat. Au strans din dinti si au reusit. Bravo lor.
Pacat ca inca nu stiu cine va fi echipa de rezerva.
Oricum aceste echipe conduse de Lupsan, un vechi luptator, cu experienta lui si cu avantul celor tineri vom face treaba buna in Portugalia.
Acestea au fost echipele calificate dar merita felicitate toate cele 21 de echipe participante. Toate sunt invingatoare. Toate au trecut prin linia de sosire. Cine nu a participat nu stie prin ce au trecut baietii astia, cat efort si cata sudoare s-a consumat. Eu as fi facut un podium cu o singura treapta. Acest podium a fost acupat de 21 de echipe cu mentiunea ca unele au prins mai mult peste decat celelalte. In rest toti sunt baieti buni, unii mai guralivi , altii mai tacuti dar toti arzand de aceasi patima . PESCUITUL.
Sa nu uitam brigada de arbitrii care au ars si ei la propriu si la figurat ca si noi. Si pentru ei a fost o experienta noua sa arbitreze o selectie de pescuit la crap pentru lotul national.
Se cade sa amintim Dan Pasat si baietii lui pentru efortul depus in buna desfasurare a celor 3 etape. Dane, bine ai venit in familia noastra.
Sa nu uitam nici televiziunile Antena1 si OTV, singurele televiziuni care ne-au bagat in seama.
Imi cer scuze daca am nedreptatit sau am uitat pe cineva.
S-a incheiat o lupta dar nu razboiul, greul abia acum incepe. Avem obligatia ca acum sa sprijinim acest lot cu totii, pentru ca ne reprezinta pe noi, reprezinta Romania. prin ei vom fi cu totii in portugalia. Hai Romania!
E momentul sa ingropam securea razboiului, sa uitam si sa iertam micile rautati. Impreuna vom fi tari, impreuna vom vom fi cunoscuti in lume. E timpul, a venit si vremea romanilor.
Acum ma retrag, a fost prima si ultima mea interventie.

Fir intins.
Nu face ce nu-ti place!

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 15 Iul 2004 23:24

Educata, Stimabila si politicoasa interventie a ta tata cornel....avem multe de invatat de la tine. Numai bine.

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 15 Iul 2004 23:31

Sper sa fie prima si ultima interventie legata de calificari si nu de pe forum.
Salutari din Miami

coco senzor
new member

felicitari

Mesaj de coco senzor » 15 Iul 2004 23:43

o prima si ultima interventie de mare exceptie.
numai un om de valoarea,calibrul si priceperea dumneavoastra putea sa gandeasca si sa scrie asa ceva.
numai un om cu un suflet atat de bogat, un om care iubeste atat de mult acest sport, putea sa se gandeasca la toate cele 21 de echipe si acest lucru s-a redus la simpla si minunata expresia "terbuia facut un podium cu o singura trepta".
BROVO NEA CORNEL !!!
orice revista de specialitate din Romania ar fi onorata sa tipareasca aceasta "PRIMA SI ULTIMA INTERVENTIE".

FIR INTINS LOTULUI NATIONAL DE CRAP AL ROMANIEI !!!!!!!!!!!

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 16 Iul 2004 00:00

Dle Cornel de nota 10 interventia d-voastra! Dupa cum a spus si Adriano tradeaza o educatie si o experienta de viata care multora dintre noi lipseste! Dar se pare ca ne-ati lovit exact in pctul slab cu ultima afirmatie! Pai de ce Dle Cornel ultima interventie??? Scopul acestui forum e de a crea un izvor de informatii pt toti pescarii de crap din tara, in special pt cei tineri! Asa cum d-voastra ati invatat ceva de la unii dintre noi nu credeti ca si noi am avea ce invata de la d-voastra si altii asemenea?! Ca pe cei mai multi dintre noi ne intereseaza mai putin loturile nationale (mai putin nu inseamna ca deloc) si mai mult sfaturile si informatiile! Mai postati si la alte topicuri nu numai la cele despre calificari, ca forumul nu inseamna numai asta! Si daca vreti sa vb numai despre calificari cu cei interesati strict de asta cred ca puteti sa o faceti si in alta parte !
Pana sa fie problema cu calificarile, eu unul cel putin, ma gandeam ca nu intrati pe forum ca nu aveti internet, nu stiti sa-l folositi , sau alte lucruri de genul asta! Pt ca va cunosteam in mare parte si pe d-voastra si pe toti ceilalti.. si va recunosteam valoarea! Acum cand vad ca internetul se gaseste si pe la altii, si ca acei altii chiar citeau ce scriam noi, mai si invatau cate ceva, ce sa cred? Nu v-a mancat niciodata degetul sa scrieti un sfat ceva? Si parca sunteti atat de multi care nu ati facuto si care acum iesiti la lumina rampei ca nu stiu ce sa mai cred....Eu unul sper ca totusi nu a fost chiar ultima interventie pe acest forum a celor in cauza! Fir intins!

Mihai Vasilescu
member

Mesaj de Mihai Vasilescu » 16 Iul 2004 08:28

Toata stima, nea Cornele!

Caaron, nu trebuie acuzati in nici un fel cei ce nu scriu, chiar daca citesti. E chestie de psihologie. Unii nu au confortul psihic de a scrie, chiar daca in discutiile fata in fata sunt dispusi sa-ti dezvaluie toate "secretele". Nu e vorba de secretomanie, ci de o anumita "mancarime la degete". Unii scriu chiar daca nu au ce, altii nu o fac desi ar avea multe de spus. Unii tac atunci cand ii intalnesti pe balta si scriu mereu pe net, altii dimpotriva. Fiecare cu firea lui, sa nu-i acuzam si sa ne bucuram ca sunt destui de la care putem invata cate ceva.

DD
member

Mesaj de DD » 16 Iul 2004 08:44

Toata stima, sau cum spunea un bun prieten "JOS CU PALARIA"

Sper ca aceasta sa fie ultima interventie doar in ceea ce priveste acest subiect al calificarii.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

mugurel
member

Mesaj de mugurel » 16 Iul 2004 09:52

Sau macar sa fie ultima interventie sub nikul lui Iliuta.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 16 Iul 2004 11:58

felicitari ne cornele pentru interventie.
nu te lasa pagubas si mai scrie, experienta ta poate fi de folos multor pescari de pe forum.
cu stima,
nick h.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 16 Iul 2004 17:17

Nea Cornele - m-ai spart cu interventia asta !! Bravoooooo tata si promit sa te pup cind ne-am vedea prima data :lol:

Scrie răspuns