unde sa ma duc maine?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
unde sa ma duc maine?
salutare prieteni..vreau sa botez si eu pe anu` asta neshte lansete...pe unde s-ar putea? ce imi recomandati? si ce momeli se preteaza? am pus deoparte niste bile squid, crab, porumb, etc
Cine ramane ultimul sa stinga lumina! Eu ma car de aici!
- ANTON ADRIAN
- member
salut Jarmila
eu sunt din cta si mar interesa cateva balti din zona asta a moldovei pt ca rude si cand as veni nu ar strica si o partida buna de pescuit ..........Bunici mei sunt de pe malul prutului si era peste din belsug dar acum varu meu merge saptamanal si mai prinde si el saracul din cand in cand o mreana si aia vai de mama ei .Eu pescuiesc ft mult pe dunare si in special delta ft mult si pot sa zic ca inca mai sunt anumite locuri unde mai poti prinde in tradevar un peste .........chiar pustietat si fara galagie
Re: unde sa ma duc maine?
Daca vrei sa te duci la Moara si chiar iti recomand mai ales ca vrei sa-timidnightk scrie:salutare prieteni..vreau sa botez si eu pe anu` asta neshte lansete...pe unde s-ar putea? ce imi recomandati? si ce momeli se preteaza? am pus deoparte niste bile squid, crab, porumb, etc
probezi lansetele, sfatul meu este sa dai cu cel putin 2 la porumb si cu naditor pt. pastura indiferent de natura acesteia, iar astfel te vei bucura de citeva drill-uri.
Eu am fost ieri 9 martie si am pescuit cu 2 la porumb si 2 la bile, la bile nu am vazut nicio trasatura in schimb la porumb ( al meu a fost uscat dipuit ) am prins 14 pesti intre 4 si 6 kg si am ratat vreo 4 deci destule trasaturi pt o partida de 10 ore.
p.s. Obligatoriu cu naditor iar daca nu ai o nada suficient de colanta ia-ti cu tine pesmet...