ANTRENAMENTELE LOTULUI NATIONAL DE CRAP
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- veteran
ANTRENAMENTELE LOTULUI NATIONAL DE CRAP
Ieri, Simbata 14 august, am fost la hobaia, pt a urmarii la lucru, baietii din lotul national.
Era prima sedinta de pregatire in comun a celor 8 baieti din lot.
Am fost impresionat, de disciplina si seriozitatea cu care pescuiau.
Nu era de loc un pescuit de placere. Se muncea din greu.
Se exersau aruncari la mare distanta, se faceau strategii, se sfatuiau si se consultau pina cind lucrurile iesau asa cum trebuie.
M-a impresionat Modul in care raspundeau la comenzile capitanului de echipa, daruirea si pasiunea cu care munceau.
Atmosfera insa, era de relaxare, de buna dispozitie, de prietenie si de respect reciproc.
Aratau ca o adevarata echipa, fara vedete, fara ierarhi, dar cu 8 baieti hotariti sa faca o figura frumoasa.
M-a impresionat Tata Nitu, care a venit tocmai de la Sfintu Gheorghe, pt.a fi linga echipa nationala, Pt. ai sustine si a le impartasi din bogata lui experienta.
In concluzie, putem spune ca avem o ECHIPA NATIONALA.
Avem datoria de a o sprijini si sustine cu totii.
Daca vreti sa cunoasteti amanunte despre pregatirile lotului national, pune-ti intrebari.
FIR INTINS.
Era prima sedinta de pregatire in comun a celor 8 baieti din lot.
Am fost impresionat, de disciplina si seriozitatea cu care pescuiau.
Nu era de loc un pescuit de placere. Se muncea din greu.
Se exersau aruncari la mare distanta, se faceau strategii, se sfatuiau si se consultau pina cind lucrurile iesau asa cum trebuie.
M-a impresionat Modul in care raspundeau la comenzile capitanului de echipa, daruirea si pasiunea cu care munceau.
Atmosfera insa, era de relaxare, de buna dispozitie, de prietenie si de respect reciproc.
Aratau ca o adevarata echipa, fara vedete, fara ierarhi, dar cu 8 baieti hotariti sa faca o figura frumoasa.
M-a impresionat Tata Nitu, care a venit tocmai de la Sfintu Gheorghe, pt.a fi linga echipa nationala, Pt. ai sustine si a le impartasi din bogata lui experienta.
In concluzie, putem spune ca avem o ECHIPA NATIONALA.
Avem datoria de a o sprijini si sustine cu totii.
Daca vreti sa cunoasteti amanunte despre pregatirile lotului national, pune-ti intrebari.
FIR INTINS.
Nea Cornele , din cite stiu Tata Nitzu vine pe banii lui - in calitate de consultant si de o mina de ajutor in plus . Spionajul este o treaba foarte importanta intr-un concurs de talia unui Campionat Mondial - iar Tata Nitzu - are experienta . Ar trebuii mentionata si treaba asta - ca sa vada cei tineri ca exista si pasiune in sportul asta - nu numai interese .
-
- veteran
Da val, ai dreptate. Tata Nitu va merge in portugalia pe banii lui. Ieri baietii, mi-au propus si mie aceiasi varianta. Bine inteles ca nu i-am refuzat.
Rolul delegatiei la un CM este extrem de important. Crouatii au iesit doi ani consecutiv , iar al treilea an au ocupat locul 2, tocmai datorita delegatiei numeroase pe care au avut-o. Anul trecut in Italia Dupa ce au spionat totul dupa ce au vazut la altii cu ce prind si la ce distanta, s-au asezat in spatele unei echipe de a lor care nu punctase in sector si nu i-au lasat pina nu au prins un peste.In final au ocupat locul 2.
Noi insa multi ani nu am avut nici echipa de rezerva. Ce sa mai vorbim de o delegatie?
La Croati toti cei care cotribuie la clasarea echipei cit mai bine formeaza lotul national.
De altfel toate tarile cu un pescuit avansat procedeaza la fel.
Anul acesta si echipa noastra se pare ca va avea un real sprijin. De asta am mare incredere ca vom venii cu un rezultat bun.
Poate in sfirsit, se va implini un vis frumos. Ocuparea podiumului de catre echipa romaniei.
FIR INTINS.
Rolul delegatiei la un CM este extrem de important. Crouatii au iesit doi ani consecutiv , iar al treilea an au ocupat locul 2, tocmai datorita delegatiei numeroase pe care au avut-o. Anul trecut in Italia Dupa ce au spionat totul dupa ce au vazut la altii cu ce prind si la ce distanta, s-au asezat in spatele unei echipe de a lor care nu punctase in sector si nu i-au lasat pina nu au prins un peste.In final au ocupat locul 2.
Noi insa multi ani nu am avut nici echipa de rezerva. Ce sa mai vorbim de o delegatie?
La Croati toti cei care cotribuie la clasarea echipei cit mai bine formeaza lotul national.
De altfel toate tarile cu un pescuit avansat procedeaza la fel.
Anul acesta si echipa noastra se pare ca va avea un real sprijin. De asta am mare incredere ca vom venii cu un rezultat bun.
Poate in sfirsit, se va implini un vis frumos. Ocuparea podiumului de catre echipa romaniei.
FIR INTINS.
Fir intins si dupa cum se spune in fotbal "sper ca baietii sa faca o figura cat mai frumoasa!"! www.xxx.ro/crap
Ultima oară modificat 25 Sep 2012 13:27 de către caaron, modificat 1 dată în total.
-
- veteran
Un loc pe podium a fost visul meu, si a celor care ne-au reprezentat pina acum. Numai ca pina acolo drumu-i lung si anevoios.
Sa nu uitam ca intotdeauna lotul romaniei in afara entuziasmului componentilor si dorinta lor de a participa, nu au beneficiat de nici un alt sprijin.
Ma refer in primul rind la cei care conduc destinele pescuitului in RO. si in al doilea rind la lipsa sponsorilor.
Participarea la un campionat mondial si reprezentarea onorabila acolo ar trebui sa intereseze pe toti cei cu putere de decizie. Pe toti cei care au un cuvint de spus la cel mai inalt nivel.
Doar cu entuziasm nu se poate face mare lucru.
Din punctul meu de vedere, toti cei care au participat la selectie, cei care s-au implicat intr-un fel sau altul si-au facut datoria. Lotul este tinar, omogen si ambitios.
Pentru a urca pe podium trebuie sa-si faca datoria si cei din virful piramidei. Pina cind nu or intelege ca cei care merg acolo nu reprezinta un grup restrins, ci chiar ROMAMIA, nu stiu cita sansa vom avea.
Baietii nostri au ambitie si toata stima pentru curajul si devotamentul lor.
Sa le dea Dumnezeu numai fire intinse si sansa la tragerea la sorti.
Si daca vor reusi sa urce pe podium, sa vedeti cum apar si cei cu "merite"
Sa-i vedeti cum se umfla in pene si ce merite "incontestabile" au avut
Pina atunci insa sa le uram FIR INTINS si putere de lupta.
Sa nu uitam ca intotdeauna lotul romaniei in afara entuziasmului componentilor si dorinta lor de a participa, nu au beneficiat de nici un alt sprijin.
Ma refer in primul rind la cei care conduc destinele pescuitului in RO. si in al doilea rind la lipsa sponsorilor.
Participarea la un campionat mondial si reprezentarea onorabila acolo ar trebui sa intereseze pe toti cei cu putere de decizie. Pe toti cei care au un cuvint de spus la cel mai inalt nivel.
Doar cu entuziasm nu se poate face mare lucru.
Din punctul meu de vedere, toti cei care au participat la selectie, cei care s-au implicat intr-un fel sau altul si-au facut datoria. Lotul este tinar, omogen si ambitios.
Pentru a urca pe podium trebuie sa-si faca datoria si cei din virful piramidei. Pina cind nu or intelege ca cei care merg acolo nu reprezinta un grup restrins, ci chiar ROMAMIA, nu stiu cita sansa vom avea.
Baietii nostri au ambitie si toata stima pentru curajul si devotamentul lor.
Sa le dea Dumnezeu numai fire intinse si sansa la tragerea la sorti.
Si daca vor reusi sa urce pe podium, sa vedeti cum apar si cei cu "merite"
Sa-i vedeti cum se umfla in pene si ce merite "incontestabile" au avut

Pina atunci insa sa le uram FIR INTINS si putere de lupta.