Carp Shop? - Soseaua Virtutii(Bucuresti)
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Carp Shop? - Soseaua Virtutii(Bucuresti)
Am vazut(in drumul meu, cu tramvaiul 41) ca se va deschide un magazin la parterul unui bloc, pe soseaua Virtutii[intre bd. Lujerului(Cora Militari) si Lacul Morii sa zicem].
Magazinul are o firma mare, "Nade si Momeli" si parca am vazut scris si Carp Shop. De cateva zile au aparut si cateva poze pe geam, si din cate mi-am dat seama, parea sa fie Bogdan Dragan in poze. Ma pot insela intrucat tramvaiul circula cu o viteza destul de mare si nu prea am putut identifica persoana. Crapii erau mari(cei din poze), oricum!
Aveti idee al cui e magazinul? Cand se va deschide? Ce produse va comercializa?
Magazinul are o firma mare, "Nade si Momeli" si parca am vazut scris si Carp Shop. De cateva zile au aparut si cateva poze pe geam, si din cate mi-am dat seama, parea sa fie Bogdan Dragan in poze. Ma pot insela intrucat tramvaiul circula cu o viteza destul de mare si nu prea am putut identifica persoana. Crapii erau mari(cei din poze), oricum!
Aveti idee al cui e magazinul? Cand se va deschide? Ce produse va comercializa?
<*))))))><{
.
Da Horia, este magazinul lui Bogdan "maimutzoiu' mic" Dragan
Din cate am auzit prin "targ" o sa fie unu smeker
Din cate am auzit prin "targ" o sa fie unu smeker
- radumatica
- veteran
- Bogdan Dragan
- junior member
domnul Pestisorul, nu accept polemici si discutii inutile pe tema regulamentului si a modului in care accept sa se faca reclama sau nu
orice polemici in sensul acesta se sterg imediat
este un site privat cu reguli clare si cu o politica foarte clara cu privire la reclama, cui nu-i convine sa nu intre
cine doreste sa faca polemici si atmosfera este rugat sa se abtina, in caz contrar pierde accesul
orice polemici in sensul acesta se sterg imediat
este un site privat cu reguli clare si cu o politica foarte clara cu privire la reclama, cui nu-i convine sa nu intre
cine doreste sa faca polemici si atmosfera este rugat sa se abtina, in caz contrar pierde accesul