intalnire forumisti in N-V tarii
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
intalnire forumisti in N-V tarii
propun o intalnire a forumistilor din n-v tarii din judete cum ar fi Cluj, Alba, Maramures, Satu Mare,etc.fara restrictii de participare nici pentru ceilalti din alte judete.
cei interesati sa scrie la subiect pentru a vedea cati ne-am strange si pe ce balta am putea organiza intalnirea asta.
cei interesati sa scrie la subiect pentru a vedea cati ne-am strange si pe ce balta am putea organiza intalnirea asta.
-
- new member
m-am gandit ca ar fi indicat weekendul urmator: 18-19 sept.sau 25-26 sept.
din cate se aude vom avea o toamna lunga asa ca nici la inceputul lui octombrie n-ar fi tarziu.
totul e sa vedem cati ne strangem si dupa aia sa hotaram unde.
eu as avea ceva propuneri:
una dintre ele ar fi acumularea de la Varsolt din jud.Salaj.
poate ne ofera informatii mai multe cineva din zalau.
la mine la satu mare ar mai fi ceva variante, dar vreau sa aud si altele.
poate in zona clujului gasim ceva sau la alba.
din cate se aude vom avea o toamna lunga asa ca nici la inceputul lui octombrie n-ar fi tarziu.
totul e sa vedem cati ne strangem si dupa aia sa hotaram unde.
eu as avea ceva propuneri:
una dintre ele ar fi acumularea de la Varsolt din jud.Salaj.
poate ne ofera informatii mai multe cineva din zalau.
la mine la satu mare ar mai fi ceva variante, dar vreau sa aud si altele.
poate in zona clujului gasim ceva sau la alba.
Nick, initiativa ta mi se pare de bun augur, si mi-ar face mare placere sa particip. Nu stiu nimic despre "acumularea" de la Varsolt, insa daca va fi pana la urma sa se tina acolo "confruntarea" as participa cu mare placere. Despre ceva lacuri sau balti din jud Cluj nu am vesti prea grozave, aproape toate au fost trecute "prin foc si sabie" de cei care le administreaza, de n-a mai ramas decat caras mai mic ca palma in ele. In sensul asta as aminti, la categoria exemple negative, salba de lacuri din complexul Taga-Geaca unde odinioara era full de peste, in special crap mare. Mai nou am auzit de lacul de la Ciurila, de fapt sunt mai multe acolo, taxa variaza intre 200 mii si 1 mil functie de cat peste mai exista in fiecare. Mi-au povestit niste amicin ca au prins crapi frumosi, exemplare de pana la 8 kile pe un lac din localitatea Brateni, in jud BN, undeva spre Lechinta. E la vreo 70 de km de Dej, si cica e super locatia, insa nu stiu daca ar fi de acord toata lumea. Astept si eu cu nerabdare sa aud alte propuneri de-a clujenilor, in cazul in care stie careva din ei vreun loc mai bun. Toate cele bune.
-
- new member
perfect de acord cu tine radule, nu mai este in cluj loc de pescuit crap peste 1.5 - 2 kg. (Poate la Suatu, dar administratorul te face sa nu mai mergi a doua oara). De brateni am auzit si eu. Hai sa organizam acolo o intilnireradu_cj scrie:la categoria exemple negative, salba de lacuri din complexul Taga-Geaca unde odinioara era full de peste, in special crap mare. Mai nou am auzit de lacul de la Ciurila, de fapt sunt mai multe acolo, taxa variaza intre 200 mii si 1 mil functie de cat peste mai exista in fiecare. Mi-au povestit niste amicin ca au prins crapi frumosi, exemplare de pana la 8 kile pe un lac din localitatea Brateni, in jud BN, undeva spre Lechinta. E la vreo 70 de km de Dej, si cica e super locatia, insa nu stiu daca ar fi de acord toata lumea. Astept si eu cu nerabdare sa aud alte propuneri de-a clujenilor, in cazul in care stie careva din ei vreun loc mai bun. Toate cele bune.
Fir Intins
- Dani Hentiu
- maniac
Super idee!!! Felicitari Nick!
Din pacate crudul adevar este asta....legat de lacurile din Cluj. A facut ce n-a facut AJVPS-ul de la noi si in frunte cu tov. Moraru ne-a lasat fara lacuri cu crap.....sau fara peste in apele adminisrate de ei. La Suatu e tare riscant ( din cauza proprietarului - un individ f dificil ) si nu cred ca se merita.
Imi doresc tare mult sa particip...din pacate pana pe 9 oct. nu-mi pot permite ( motive f serioase ). Daca vremea ar permite si intalnirea va fi organizata dupa data asta voi fi deosebit de incantat sa particip.
Din pacate crudul adevar este asta....legat de lacurile din Cluj. A facut ce n-a facut AJVPS-ul de la noi si in frunte cu tov. Moraru ne-a lasat fara lacuri cu crap.....sau fara peste in apele adminisrate de ei. La Suatu e tare riscant ( din cauza proprietarului - un individ f dificil ) si nu cred ca se merita.
Imi doresc tare mult sa particip...din pacate pana pe 9 oct. nu-mi pot permite ( motive f serioase ). Daca vremea ar permite si intalnirea va fi organizata dupa data asta voi fi deosebit de incantat sa particip.