Adriano,
ce-ai facut la Frunzaru ?
Olt - Adriano
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Olt - Adriano
Ultima oară modificat 14 Sep 2004 14:38 de către danr, modificat 1 dată în total.
- Musaro Adriano
- veteran
salut dan, imi pare bine ca te aud, am sondat acolo baraj 3 zile in continuo cu sonar si unic lucru pe care lam vazut erau bucate de plase agatate si zigani, sute de zigani care se uitao la noi cu o rautate rara cum daca ar fi vrut sa ne zica: tati, voi sunteti cei care ne au luat paine din gura!!! glumesc, peste foarte putin si numai la capatul baraj unde erau adunati acesti 'pescari' localnici care vorbeau o limba ciudata(si ca conosteau bine locuri, dr nu aveau nicio intentie de a ne lasa si pe noi acolo. Locul oricum este frumos, nui am pescuit numai cu porumb si tiger nut cam la toate adancimile, praguri, si in mijloc vegetatie (care era foarte multa.) Mantovani desperat a dat la spinning la baraj si a luat niste salou la twister . Eu cred ca este o balta perfecta de rapitor, de carp mai putin. a fost o alta experienta (de neuitat de fapt
)