Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Iliuta Goean
- maniac
-
Sponsorii Echipei Nationale de Pescuit la Crap ce va reprezenta Romania la Campionatul Mondial din Portugalia 2004 sunt:
AQUAMANIA

AQUA SERVICE

BIG xxx

CHRIS-EXIM

GIPO

NESTLE

PESCARUL HOBAIA

RomTrailer SRL

SEC DE MURFATLAR

Nu face ce nu-ti place!
-
Dani Hentiu
- maniac
-
Lasa ca este bine ca ia pus,macar firmele astea au facut ceva.
-
fbolocan
- member
Primul post si deja doreste sa creze polemica
Cred ca se platesc polite, daca ne mai si gandim ca cineva a avut user-ul sters acum cateva zile...
-
Iliuta Goean
- maniac
-
asa este cum spune daniel,
in toate sporturile exista echipe sponsorizate, exista sponsori care baga bani grei in sustinerea echipelor favorite, de ce sa fie pescuitul mai prejos?
eu sunt foarte incantat ca o echipa de pescuit a putut sa atraga atatia sponsori, nu stiu ce au dat fiecare dar stiu de gipo ca a participat cu 3000 EUR cash si nestle cu 5000 EUR cash, inseamna foarte mult, cred ca mai mult decat a obtinut pana acum vreo echipa de pescuit.
este un precedent foarte bun pentru echipele viitoare, numai din sponsorizari se pot aduna bani pentru sustinerea unor echipe de pescuit care castiga o calificare, altfel daca cei care dovedesc prin concurs ca sunt cei mai buni dar nu-si permit o deplasare si o participare la un concurs international ce se intampla?
Nu face ce nu-ti place!
-
cornel68
- junior member
domnu' iliuta ! ce ai facut cu sigla lui ACQUA SERVICE ? vezi ca si astia sunt sponsori....mai mici ,dar au dat bani...suna-l pe vladeanu ca sa-ti confirme...
-
Dorin Cruceru
- new member
Sponsorizarile s-au facut catre echipa direct?
Intreb pentru ca din punct de vedere al sponsorului trebuie incheiat un contract de mecenat sau sponsorizare pentru a putea scoate bani din contabilitate, iar contractul trebuie semnat si de beneficiar.
Intrebarea are un scop. Este clar ca cu AGVPS-ul nu avem nici o sansa ca sa sustina echipa de crap, dar recitind topicul mi-a venit o idee

. De ce nu infiintam o Liga sau o Federtie a pescarilor de crap. Daca exista o federatie de navomodelism sau o asociatie a crescatorilor de porumbei de ce nu ar exista si una a pescarilor de crap? Formele legale cred ca nu sunt complicate. In felul acesta ar fi mai usor si pentru sponsori.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu
DD
-
Dani Hentiu
- maniac
-
Sunt de acord cu tine Dorine,si nu ar trebui sa contribuim cu o suma asa de mare daca ne stringem suficienti.
-
Musaro Adriano
- veteran
d- nul ILIUTA trebuie bagata intre sponsori si firma BIG xxx ITALIA (firma de articole de carpfishing). In timp ca te trimit sigla pot sa ceri confirmare la Andrei Vladeanu sau la frati Rudeni. numai bine