Cupa Uzlina - cer sfaturi !!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Vizitator

Cupa Uzlina - cer sfaturi !!

Mesaj de Vizitator » 26 Sep 2004 14:10

Ma voi duce la Cupa Uzlina - pescuit la crap pe Dunare - 72 ore . Mentionez dintr-un inceput ca ucenicia mea s-a facut la pescuit pe bratul Chilia - zona Periprava - loc de mare valoare emotionala pentru mine . Aici stiu sa-mi fac treaba - dar din pacate - foarte departe de cerintele unui concurs de pescuit la crap . Am nevoie de un pic de lumina sa-mi cristalizez un pic din ideile pe care le am , pentru acest CONCURS . De aceea va cer ajutorul - sa vad ce se poate realiza si ce nu ! Nimeni nu s-a nascut invatat si un pic de ajutor - e oricind bine venit !!
1. am facut deja 5 kg de boilies - cit se poate de naturale - malai , gris , pesmet , caseina , cinepa prajita si risnita , srot risnit + ulei de peste ( putin ) + indulcitor + arome vegetale ( usturoi , bergamota , coriandru , crayfish , etc )
2. mamaliga - 3-2-1 - ma gindesc sa o combin cu un pic de RR si cu ulei de peste
3. rimele negre serpesti ma gindesc sa le injectez cu un atract SBS ( malay spice ) cu putere mare de acoperire si miros pregnanat .
4. porumbul va fi combinat - am vreo 20 kg pregatit de mine in melasa si cu atract Carp Trend - am mai pregatit ceva Meleg
Astept si de la voi pareri despre o strategie de urmat - pentru ca pescuitul in Dunare nu are nici o legatura cu cel de pe balta !!
Hai sa dezvoltam subiectul ca poate se naste ceva bun - si de ce nu ? - poate reusim sa elaboram o reteta de nadire si pescuit pe Dunare - universal valabila ! Ar fii ceva extraordinar - mai ales ca avem dreptul sa pescuim cu 8 lansete - deci loc de experimente ar fii !!!

Catalin Gropan
new member

Mesaj de Catalin Gropan » 27 Sep 2004 11:59

Val, singurele sfaturi pe care ti le dau si in care cred sunt urmatoarele:

- lasa ramele asa cum sunt, nu le mai injecta cu nimic
- fa mamaliga tare
- pune in mamaliga praf de usturoi sau fa un mujdei mai gros si tine mamaliga in el (fa cateva probe inainte, mie nu-mi iese intotdeauna mamaliga beton)
- daca vezi ca nu merge la boilies, renunta repede

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 27 Sep 2004 17:09

Val,cu toata seriozitatea,chiar nu te-ai convins ca in pescuit nu exista,pe Dunare sau de-aiurea,o reteta universal valabila?

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 27 Sep 2004 17:58

Cezare dragul meu - e mult spus universal - vroiam sa spun un minim de bagaj de nada si momeli - cu care ai putea avea succes in Delta . Sigur ca este important si locul si cu ce s-a mai pescuit pe acolo - etc dar sunt niste momeli ( de exemplu , mamaliga ) care vor face furori intotdeauna in Delta . Eu ma gindeam sa ducem discutia la cum facem mamaliga , ce carlige folosim la rime , le punem pe rig sau mergem pe carlig , mixuri de boilies ,etc . Inainte sa plec am sa postez aici cu ce m-am inzestrat eu pentru concursul asta - si discutam dupa ce ma intorc ce a mers si ce nu a mers . Nu am vrut sa ma trezesc ca nu merge niciuna :lol: :lol: :lol: . Eu am reteta aia universal valabila la Dunare - se cheama bomba cu titze din mamaliga tare cu ulei de peste - dar din pacate ( sau din fericire ) nu o mai pot folosi .

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 02 Oct 2004 10:26

Stiu ca pleci la noapte. Fire intinse si sa vii sub scut. :lol: :lol: :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 02 Oct 2004 14:50

Mersi Cornele - ma duc cu inima larg deschisa si la mine conteaza asta in moralul de concurs . Stii bine ce vreau sa zic - daca o tin pe a mea ca trebuie sa cistig - poate reusesc !!! Astazi am avut probleme ca nu puteam incarca jeepul cu atita bagaje - dar am reusit ! Nu stiu arma de vinatoare unde sa o pun - dar chit ca o tin la volan intre picioare si tot o iau . Am ( pe linga crap ) si niste rate sau giste de pus pe tabel :lol: :lol: :lol: . Poate bagam simbata si o stiuca - si vin cu putere de munca pentru 2-3 luni !! Ma umplu de liniste si miros de Delta si asta imi ajunge pina la anul in ianuarie - cind am niste mistreti la Babadag care ma asteapta :lol: :lol:

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Oct 2004 13:45

Nu ne inviti la o pomana porcului? :lol:

Scrie răspuns