Ce parere aveti de o balta Catch & Release aproape de Cl

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
leba
new member

c&r/ un vis?!

Mesaj de leba » 24 Iun 2005 14:48

da, man, din pacate e doar un vis la noi in moldova! poate in Ardeal sa mearga. si eu vreau sa investesc in asta fiind un pescar f. inrait.
ma gandesc la o balta cu c&r pentru capturi (reproducatori) si ceva ciortanica si carasoi de luat acasa.
pescarii romani care sa mearga la balta si sa practice c&r sunt cam putini si in formare. si trebuie educati, oricum
de exemplu, daca iti realizezi visul ai sa-i lasi sa pescuiasca cu momaie(bomba)? sau cu mai mult de 2 ace pe montura? ai sa le controlezi forfacele la intrare? ai sa le ceri saltea de primire si sac ecologic?
eu nu stiu sa raspund la intrebarile astea. deocamdata. pentru un pescar investitia e si-asa destul de mare si se fac sacrificii pt. achizitia uneltelor. sa-i mai ceri si alte chestii in plus... eu stiu?
:-( eu totusi sper ca se poate face si chiar am de gand sa incerc asta. fiindca stiu cu siguranta ca toti pescarii adevarati se gandesc si la ecosistem si nu numai la propria punga.
fir intins si mult succes!
marius livadaru.

Scrie răspuns