anason stelat
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
anason stelat
Stie cineva de unde pot gasi (cumpara) anason stelat? Multumesc
Re: anason stelat
klantze, sa-ti traiasca familia ta...cum ie' bre anasonu' stelat?klanz scrie:Stie cineva de unde pot gasi (cumpara) anason stelat? Multumesc

hai ca'm auzit'o si pa'sta

Re: anason stelat
[quote="klanz"]Stie cineva de unde pot gasi (cumpara) anason stelat? Multumesc[/quote
www.anis-bis-zimt.de
se cheama sternanis
aici gasesti.incearca si cardamon. e mult mai aromat.sau si mai bine cauta direct uleiuri esentziale de anason sau cardamon sau scortzisoara.
pina nu de mult era si la successful baits dar acu nu am vazut sa il mai aiba pe site
www.anis-bis-zimt.de
se cheama sternanis
aici gasesti.incearca si cardamon. e mult mai aromat.sau si mai bine cauta direct uleiuri esentziale de anason sau cardamon sau scortzisoara.
pina nu de mult era si la successful baits dar acu nu am vazut sa il mai aiba pe site
cine gaseste greseli de ortografie poate sa le pastreze
Anasonul stelat provine din China de sud si Vietnam, cele mai multe importuri de anason stelat provenind din China. La fel ca si anasonul, este dulce si aromat, insa mult mai puternic. Numele sau in mandarina inseamna “opt colturi”, facand referire la forma acestuia.
Se mai numeste anisi sau sternanis in lb. grmana. Esentele sau uleiurile nu pot fi luate pe incredere pot fi si sintetice "arome identic naturale", si nu e vorba intotdeauna numai de aroma.
Se mai numeste anisi sau sternanis in lb. grmana. Esentele sau uleiurile nu pot fi luate pe incredere pot fi si sintetice "arome identic naturale", si nu e vorba intotdeauna numai de aroma.
.
unde in Buc? La Plafar?klanz scrie:Am gasit, sunteti de treaba....:), in Bucuresti.

-
- junior member
Vezi ..ia o sticla de ANIS...(asa se numeste bautura..:)....o cauti pe raftul cu lichioruri..si fa un test..:)daca torni putin in paharul cu apa ai sa vezi ce actiune are..e putin uleioasa....in fine..da roade..credema:)..nu mai trebuie sa cauti uleiuri si esente..mai mult..iti mai ramene si de o dusca in cazul in care tii se face sete:)..foloseste la boabele de porumb si vb:)..fir intins
Nu vreau sa am bani cu carul... vreau un crap..cam cât...mâgarul:P