Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
cristian rudeanu
- junior member
Laur scrie:La care targ paticipati? Ceva promotii, sau......?
La ambele. Despre promotii discutam la "locul faptei", ca sa spun asa ...

-
Robert Nicolae
- junior member
-
Galeria de Arta Carping Club la Expo Aventuri 2011
Pescuitul este o arta si trebuie tratat ca atare...
Carping Club s-a gandit sa va ofere dumneavoastra, „artistilor” in ale pescuitului, ocazia de a face cunostinta cu noua gama de produse
pe care o lanseaza cu ocazia
Expo Aventuri 2011, intr-un cadru deosebit, care speram sa va incante.
„
Galeria de Arta Carping Club” va asteapta la targul
Expo Aventuri la pescuit si vanatoare 2011, care va avea loc intre
31 martie - 3 aprilie in Piata Constitutiei,
chiar in fata Casei Poporului, cu noi game de boiliesuri, ingrediente si groundbait-uri, atat retete proprii, cat si rezultate ale colaborarii cu pescari romani cunoscuti – Gabi Tomulescu si Florentin Iuga.
Va asteptam la
Expo Aventuri la pescuit, iar de data aceasta va uram nu „Fir intins”, ci… „Vizionare placuta”!
-
Sharky
- member
-
Tinuta obligatorie?

-
incepator_10
- junior member
pe cand in magazine noile produse?
Incepator la spinning
-
cristian rudeanu
- junior member
Reprezentantii nostrii din Moldova (Planet Baits, Iasi) lucreaza la noile produse, deci in curand vor aparea si in magazine.
-
cristian rudeanu
- junior member
Echipa Carping formata din Sorin Rudeanu si Nicusor Dinescu, a ocupat locul 1 in sectorul A si locul 2 in clasamentul general al concursului Cupa Primavarii desfasurat saptamana trecuta la Bunget.
-
dan-h
- senior member
Felicitari baieti ! Weekendul acesta voi incerca si eu impreuna cu Mario Kempes boilesurile Carping pe balta de la Aurel Vlaicu .
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
-
cristian rudeanu
- junior member
Salut Dani! Din cate am inteles colegi de-ai vostri din Free Carp au prin bine in weekend-ul ce a trecut folosind nada Carping. Fire intinse si voua! Asteptam fotografii

.
-
dan-h
- senior member
Din pacate eu si Mario am avut un stand putin mai jos de locul pe unde intra un canal de alimentare cu apa din Mures , si din cauza ploilor pe canal venea apa rece si foarte tulbure care a fugarit pestii catre apa adanca si mai calda . A fost un dezastru neavand nici macar o prezentare . Balta e buna dar din cauza vremii a mers cu mult mai rau decat de obicei . Am pescuit cu bile home made si Carping Club . Prietenii nostri de pe locul 3 au pescuit la fel cu bile home made si Carping Club si au prins aproximativ 5-6 crapi care le-au asigurat locul pe podium . La inceputul lunii mai mergem in Ungaria apoi la Topolovat si va tinem la curent cu capturile prinse la nada Carping Club .
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii