Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
the fishman
- junior member
- Mesaje: 46
- Membru din: 22 Ian 2006 21:36
- Localitate: BUCURESTI
Mesaj
de the fishman » 10 Noi 2006 09:10
Salut,
cum preparati porumbul cu scopex pentru un pat de nada?dar pentru momeala?
"" NU MARI DA RARI""
-
mikecarp
- veteran
- Mesaje: 586
- Membru din: 07 Oct 2006 19:37
Mesaj
de mikecarp » 10 Noi 2006 10:20
Pe cel pentru momeala il pui in 10-20 ml de aroma-depinde cat ai nevoie- iar pentru nada eu il pun la inmuiat -2 degete de apa peste porub- cu melasa,aroma-nu tot timpul- 1 lingurita de sare ptr. fiecare kg de porumb, iar cand e gata inmuiat il pun la fiert pana pleznesc majoritatea boabelor.
Carpfishing... A way of life!
-
the fishman
- junior member
- Mesaje: 46
- Membru din: 22 Ian 2006 21:36
- Localitate: BUCURESTI
Mesaj
de the fishman » 10 Noi 2006 11:00
mersi mult...dar fi mai explicit te rog
adica la 5kg de boabe uscate- cita melasa pui
- si scopex-ul cind il adaugi si in ce cantitate
- si ce aroma folosesti??...eu de pilda folosesc de la xxx secret pe cea de fructe de padure si de la nash pe cea de porumb dulce ori de fructe
"" NU MARI DA RARI""
-
mikecarp
- veteran
- Mesaje: 586
- Membru din: 07 Oct 2006 19:37
Mesaj
de mikecarp » 10 Noi 2006 12:55
La 5kg de porumb bag cam 100-120ml de melasa.Eu nu dau cu scopex dar in general bag cam5ml la 1kg de porumb.Si eu o folosesc pe cea de la Nash si bag 5ml la 1kg de porumb.Poti incerca si arome de peste:S&O, Monster Crab, Caviar si altele.
Carpfishing... A way of life!
-
the fishman
- junior member
- Mesaje: 46
- Membru din: 22 Ian 2006 21:36
- Localitate: BUCURESTI
Mesaj
de the fishman » 10 Noi 2006 16:45
mersi
"" NU MARI DA RARI""
-
ticu
- Moderator
- Mesaje: 605
- Membru din: 30 Aug 2006 19:06
- Localitate: Lugoj
-
Contact:
Mesaj
de ticu » 10 Noi 2006 19:08
TOTUSI pina la urma raspunsuri la subiect
