Ready made-uri - de succes
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- danicristi_79
- senior member
Ready made-uri - de succes
M-am gandit sa deschid acest topic ( cu siguranta ca mai exista undeva in paginile forumului) , insa ar fi bune cateva recomandari pentru aceasta perioada a anului.Ne-ar ajuta mult, pe noi incepatorii in ale bilelor.....pana la momentul in care o sa ajungem sa le facem noi.
As aprecia daca sfaturile sunt obiective, sincere....si nu vin din partea celor care isi lauda si promoveaza produsele.
Bine ar fi daca puteti da si detalii legate de nada folosita pentru fiecare tip de boilies.
As aprecia daca sfaturile sunt obiective, sincere....si nu vin din partea celor care isi lauda si promoveaza produsele.
Bine ar fi daca puteti da si detalii legate de nada folosita pentru fiecare tip de boilies.
- danicristi_79
- senior member
Tot...porumbul, saracul, mai ales ziua. Luat din piata. Am stat cu un bat si o bila in apa 18 ore ( se obisnuisera la boilies, zice-se), si am scos-o putind a caine mort (S&O, Nutrabaits). La porumb, la alte 2 bete, 6 muscaturi. O sa ziceti ca-s rau (cei care insista ca "bila" face legea).
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
S&O Nutrabaits...teacher64 scrie:... Am stat cu un bat si o bila in apa 18 ore ( se obisnuisera la boilies, zice-se), si am scos-o putind a caine mort (S&O, Nutrabaits)...

Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
- danicristi_79
- senior member
Si eu am avut rezultate bune pe produsul asta de la Nutrabaits.Vali Vesa scrie:S&O Nutrabaits...teacher64 scrie:... Am stat cu un bat si o bila in apa 18 ore ( se obisnuisera la boilies, zice-se), si am scos-o putind a caine mort (S&O, Nutrabaits)...![]()
![]()
Ie miez S&O de la Nutra

Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
Garlic Oilrazvan111272 scrie:vara folosesc foarte mult bile cu usturoi si pot spune ca merg excelent
(ulei de usturoi)
Atractant puternic, foarte bun pentru ape reci. Se poate folosi fie singur, fie in combinatie cu arome de brinza sau frisca. Efecte dezastruoase asupra armoniei de cuplu

Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi