Salut,
Ma intereseaza de unde pot procura din comert diverse ingrediente pentru boilies: faina de peste, faina de orez (am inteles ca nu prea merge rasnit), caseina, betaina... etc.
Multumesc,
ingrediente boilies
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Alexandru C. Botu
- new member
ingrediente boilies
Alexandru C. Botu
Nobody is Perfect. I am Nobody.
Nobody is Perfect. I am Nobody.
Caseina,betaina cumparate de la mag de pescuit(si ma gandesc ca nu ar trebui sa faci rabat de calitate). Faina de orez o faci tu. Merge rasnit fara nici o prb. Faina de peste ai 2 alternative zic eu: 1. faina de peste de la mag de animale 2.faina de la firmele consacrate (eu pun de la nutra white xxx meal). Nu sunt un expert in boiliesuri nici pe departe, dar asa la o mirosire e cam mare diferenta. Adica aia de la nutrabaits pute a peste de lesini(mai mult a mortaciune
) pe cand cea de la mag veterinar e mai acceptabila. Si ma mai gandesc ca daca tot faci boiliesuri pe baza de faina de peste de ce sa nu folosesti una calumea?! Eu le-am folosit pe amandoua si astept sambata rasp din partea pestilor. Fir intins!! www.xxx.ro/stationar

Ultima oară modificat 21 Sep 2012 14:19 de către caaron, modificat 1 dată în total.
Omule cel mai bine cred ca ar fi sa iei legatura cu cei care sunt in masura sa-ti rasp de pe forum! Ii stii tu care sunt.. www.xxx.ro/stationar