Ulei de Porumb Nerafinat!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
nu ma supar gusti nu as avea de ce ...daca citesti mai atent vei observa ca am scris "...restul dupa ce il testez pe balta " deci asta e prima data cand voi folosi asa ceva ( si am incredere ca voi avea rezultate )gusti scrie:daca nu te superi . cum il folosesti? cantitati alea alea? perioade cu rezultaye bune si locati unde a mers ?
teacher are dreptate, acum in primavara pe ape reci foarte posibil sa nu dea randament 100% ,(pana atunci folositi lapte de porumb de la Nutzu --cei din Tm) dar atunci cand se va incalzi apa... ( dar eu m am gandit la o varianta cum sa il fac sa dea rezultate si pe ape reci ) reteta cu uleiul de porumb ( si alte uleiuri ) am citit o intr un articol scris de Iliuta Goean ...el spune ca foloseste boabele in primavara.
probabil pe la sfarsitul anului va voi spune ce am observat abia atunci voi putea trage o concluzie
- Vali Bonto
- junior member
Diferite tipuri de uleiuri rafinate la rece gasiti la toate magazinele naturiste.Am folosit ulei de porumb si de in.Sint foarte bune.
http://www.xxx.ro
Senior Crap Club
Senior Crap Club