mamaliga -porumb fermentat
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- costin_vlasceanu
- junior member
- Mesaje: 76
- Membru din: 01 Sep 2007 17:54
- Localitate: BRASOV
florioro pui si ceva arome peste porumb? cand le pui dupa fierbere sau inainte? cam ce cantitate folosesti la momit?
am si eu de vreo 2 sapt vreo 2 kg de porumb si seminte(grau,canepa si orz) cu aroma de miere care deja au fermentat bine de tot...o sa le folosesc si va spun rezultatele si eventual reteta daca va intereseaza
fir intins
am si eu de vreo 2 sapt vreo 2 kg de porumb si seminte(grau,canepa si orz) cu aroma de miere care deja au fermentat bine de tot...o sa le folosesc si va spun rezultatele si eventual reteta daca va intereseaza

fir intins
Sincer eu unul nu folosesc nici o aroma peste porumb, imi place mirosul lui asa cum este dupa fierbere si fermentare.bufulica scrie:florioro pui si ceva arome peste porumb? cand le pui dupa fierbere sau inainte? cam ce cantitate folosesti la momit?
am si eu de vreo 2 sapt vreo 2 kg de porumb si seminte(grau,canepa si orz) cu aroma de miere care deja au fermentat bine de tot...o sa le folosesc si va spun rezultatele si eventual reteta daca va intereseaza![]()
fir intins
Cantitatea cu care momesti depinde foarte mult de locul unde pescuiesti, densitate peste, marime peste, a mai pescuit cineva pe acel loc inaintea ta, etc? Sunt mai multe necunoscute.
Necunoscund foarte multe despre locul pe care pescuiesc si raspunsurile la intrebarile de mai sus, atunci incep timid cu amestec de seminte, pellete, groundbaits si boilies spart in cantitate de aproximativ 1kg. In functie de cat de repede raspunde pestele ajustez cantitatea de nada si timpul la care o mai ofer pestilor gratis.

Sa ne comunici rezultatele.

Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro