Multumesc Patabum, sfatul tau a venit prea tarziu
Am tinut boiliesurile in frigider pana am plecat spre balta si le-am transportat in lada frigorifica, mi-a fost teama sa nu se altereze oul din ele. Problema a fost ca au ramas la fel de moi ca atunci cand le-am fiert. Din pacate m-a interesat doar procesul de fabricatie si nu am stat sa citesc si despre partea post-productie, lucru care m-a afectat, luati aminte incepatori sa nu patiti ca mine!
Am fost la Dravari, initial am intentionat sa stam de sambata de la pranz pana duminica seara dar din cauza ploii, sambata seara la 11 am strans si am plecat. Am pescuit cu 4 lansete, exclusiv cu boiliesurile in cauza, m-am chinuit ceva sa le lansez cu cobra
Interesant a fost ca nu a venit nimeni sa ne ia taxa
Saptamana viitoare urmeaza transa a II-a de boiliesuri, sper sa iasa mai bine si sa nu ne mai ploua.
Va multumesc tuturor pentru ajutor.