1. duce la un boilies faramicios si casabil(se rupe cand dai cu cobra) ;
2.aluat f lipicios, greu de prelucrat, iar bila odata modelata se taseaza sub greutatea proprie si isi pierde forma sferica pana sa ajunga in apa la fiert;
3. invelis greu permeabil si casant la suprafata boiliesului.
Toate constatate pe pielea mea !
@panait cezar in general red factorul este o amestecatura de seminte, unele greu de gasit prin piata(hrisca - am cautat in draci), biscuiti faramati, miere(parca),RR si alte minuni. Este un produs din cereale, deci un produs bogat in carbohidrati si sarac in proteine. Mai bine scrie tot mixul si vedem, sau..... inlocuieste un produs asemanator (dc exista), sau pune-l asa cum este fara sa scoti nimic.
@daniel
de ce zici tu ca este gras red factorul ? Ce-i drept contine RR, dar am inteles ca RR-ul este bun pe apa rece. Eu il folosesc in mix, saptamana viitoare planuiesc o iesire.Ultima data, 6-7.10.05 a mers f bine la darvari, sub sat.