reteta
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
OK,sunt folosite boillesurile Matrix si Sushi Imperial,de la Peltzer daca nu ma insel. Au avut ceva succes dar au inceput sa scartaie,am folosit si eu Sushi dar fara nici un rezultat,ba nu,mint,am prins un caras dupa ce am adus Boillesul de la 21 mm pe la 16,cu o lama.carprom scrie:Iti dau eu unda verde, baga acolo ca sunt tare curios.Schumi scrie:Astept o eventuala unda verde de la Iliuta
O i-au pe palaria mea
O intamplare tot pe balta respectiva mi-a aratat superioritatea unei nade home-made bine facuta.
Cred ca era prin septembrie,veneam dintr-o delegatie si,
normal,am trecut pe la balta pentru a vedea ce mai e nou.Pe malul apei,Sipos,membru alaturi de Micula in echipa Sipcarp,care era in dril cu un frumos exemplar
Dupa cca 5 min pleaca o alta lanseta pe care cu permisiunea lui,am preluat-o eu.10-15 min de dril si am scos un crap romanesc de 10 kg,dupa alte 10-15 Sipos scoate celalalt crap de 12 kg( drilul lui a durat mai mult deoarece crapul intrase pe batul cu care a nadit si campul era de 0.25)
A urmat cantarire,poze,eliberare,tot tacamul - nu am poze dar Sipos are si poate confirma povestea.
P.S. - batul era un Antares,m-am convins de zicala"dai un ban da stai in fata" iar boillesurile proprii.
Cred ca era prin septembrie,veneam dintr-o delegatie si,

A urmat cantarire,poze,eliberare,tot tacamul - nu am poze dar Sipos are si poate confirma povestea.
P.S. - batul era un Antares,m-am convins de zicala"dai un ban da stai in fata" iar boillesurile proprii.
sa sti ca asa este unde pescuiesc eu din crapi prins intrun sezon cam jumatae prind eu cu boilesul facut de mine.De asta mam convins in anul aceasta findca in august cand au fost inundatile la noi nam avut timp sa ma duc la pescuit trei saptamini si in timpul acesata au pescuit multi pe locul meu si nau prins nimic,stiu ca mai sunt si alte lucruri dar eu consider cam 70% pe favoarea boilesului,si atata este si procentjul la eliberari
- Iliuta Goean
- maniac
Iliuta sunt bucuros pentru unda verde primita,inseamna ca nu te-au suparat detaliile mele de aici,aveam ceva retineri pentru ca am citit regulamentul tau dupa ce am postat,Iliuta Goean scrie:@shumi
ai unda verde
multumesc carprom pentru viteza de reactie