Boilies Carping Club
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- alex_mures
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 23 Ian 2008 20:35
- Localitate: TG-MURES
- Contact:
- alex_mures
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 23 Ian 2008 20:35
- Localitate: TG-MURES
- Contact:
-
- member
- Mesaje: 276
- Membru din: 18 Feb 2009 09:54
- Localitate: Cluj-Napoca
- Contact:
-
- member
- Mesaje: 206
- Membru din: 26 Ian 2009 21:35
- Localitate: Cluj-Napoca
solubile
Respecta dozajul recomandat de ei si nu vei regretasorin rudeanu scrie:bebe81 scrie:
Pe ambalajul mixului veti gasi si o recomandare clara si precisa pentru alcatuirea partii lichide. . De asemenea, pe langa mix vor fi disponibile si alte ingrediente pe care le folosim si le producem : SSS-extract din porumb, amino, arome..etc
reteta carping pt boiliesurile classic:
1 kg CLASSIC Meatmix, 50 ml Meatamino, 50 ml CSL, 10-15 ml aromă Meat, 1 ml ulei esential de piper negru,
0,5 ml Acid NButiric, 10 ml ulei de somon, 10 ouă de dimensiune medie (sau cantitatea echivalentă de Solubil Sweetcorn Shot pentru boilies-uri solubile ~300 ml ). CLASSIC Meatmix poate fi folosit cu succes în orice sezon şi în orice combinaţie de arome.
1 kg CLASSIC Meatmix, 50 ml Meatamino, 50 ml CSL, 10-15 ml aromă Meat, 1 ml ulei esential de piper negru,
0,5 ml Acid NButiric, 10 ml ulei de somon, 10 ouă de dimensiune medie (sau cantitatea echivalentă de Solubil Sweetcorn Shot pentru boilies-uri solubile ~300 ml ). CLASSIC Meatmix poate fi folosit cu succes în orice sezon şi în orice combinaţie de arome.
-
- member
- Mesaje: 276
- Membru din: 18 Feb 2009 09:54
- Localitate: Cluj-Napoca
- Contact:
mersi de informatii!!victorash scrie:reteta carping pt boiliesurile classic:
1 kg CLASSIC Meatmix, 50 ml Meatamino, 50 ml CSL, 10-15 ml aromă Meat, 1 ml ulei esential de piper negru,
0,5 ml Acid NButiric, 10 ml ulei de somon, 10 ouă de dimensiune medie (sau cantitatea echivalentă de Solubil Sweetcorn Shot pentru boilies-uri solubile ~300 ml ). CLASSIC Meatmix poate fi folosit cu succes în orice sezon şi în orice combinaţie de arome.
Dar la partea lichida nu se poate folosi Meat Liquidul care daca bine am inteles contine toate ingredientele de mai sus numai nu stiu daca in cantitatea necesara?
Asteptam primavara
-
- member
- Mesaje: 276
- Membru din: 18 Feb 2009 09:54
- Localitate: Cluj-Napoca
- Contact:
mersi de informatii!!victorash scrie:reteta carping pt boiliesurile classic:
1 kg CLASSIC Meatmix, 50 ml Meatamino, 50 ml CSL, 10-15 ml aromă Meat, 1 ml ulei esential de piper negru,
0,5 ml Acid NButiric, 10 ml ulei de somon, 10 ouă de dimensiune medie (sau cantitatea echivalentă de Solubil Sweetcorn Shot pentru boilies-uri solubile ~300 ml ). CLASSIC Meatmix poate fi folosit cu succes în orice sezon şi în orice combinaţie de arome.
Dar la partea lichida nu se poate folosi Meat Liquidul care daca bine am inteles contine toate ingredientele de mai sus(inafara de SSS) numai nu stiu daca in cantitatea necesara?
Asteptam primavara
-
- junior member
- Mesaje: 69
- Membru din: 08 Mar 2004 12:11