retzete pe romaneste..
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- tudorgabriel
- veteran
Nea Cornele anunta-ma si pe mine cand pleci in Delta poate am timp sa va insotesc cateva zile ,daca nu va deranjeaza bineinteles si daca nu este foarte frig,nu-mi place frigul(dar eu stiu ....cu cateva sticle de Recas poate ne incalzim)
Iti spun toate astea deoarece as putea vorbi cu un amic de-al meu care are cateva nave pe Dunare printre care si un bac motor cu toate conditiile (occidentale)de trai,daca este liber am putea contribui cu toti cei care vrem sa mergem la cheltuieli si am face o partida pe cinste,el poate merge cu acea nava oriunde in Delta,de fapt cunoaste toata Delta ptr. ca este si amator de pescuit sportiv dar trebuie sa stiu cu ceva timp inainte ptr. a intreba daca este liber.Ce spui
si imbarcarea am putea sa o facem la Galati,bineinteles cu masinile parcate la Navrom in siguranta.
Astept vesti,sanatate
Iti spun toate astea deoarece as putea vorbi cu un amic de-al meu care are cateva nave pe Dunare printre care si un bac motor cu toate conditiile (occidentale)de trai,daca este liber am putea contribui cu toti cei care vrem sa mergem la cheltuieli si am face o partida pe cinste,el poate merge cu acea nava oriunde in Delta,de fapt cunoaste toata Delta ptr. ca este si amator de pescuit sportiv dar trebuie sa stiu cu ceva timp inainte ptr. a intreba daca este liber.Ce spui

Astept vesti,sanatate
- tudorgabriel
- veteran
-
- veteran
- tudorgabriel
- veteran
- tudorgabriel
- veteran