SCOICARI
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Iti pot spune ca cunosc toate aceste balti pe cale le-ai enumerat si daca vrei iti mai spun si altele,cornu,giormane,lala et....La fantanele anul acesta a fost un an de c...t,marica are bucati frumoase dar te topesc racii si asa mai departe.Crede-ma cunosc toate aceste balti si multe altele dar pe la noi in dolj capturi remarcabile cel putin anul acesta cam rar.Poate facem o partida de pescuit in primavara si te las sa decizi cand si unde!
Numai bine.

-
- member
@Dan Cotelici. Da.Giurgita are in continuare f multi raci.S-au prins insa cativa crapi in primavara la apa rece,cand racii sunt amortiti. .............................................................................................@ Iliuta.Stiu ca ai fost la Marica acum cativa ani ,de la prietenul Gabi. O balta super.Anul asta stiu despre un "romanesc" de 22 .@alynlu.
Fantanele a fost superaglomerata anul asta tocmai ptr faptul ca a mers f f bine.Crede-ma nu cuno0sti deloc baltile din Dolj.Ce intelegi tu prin capturi remarcabile,daca nu te-a convins nici vecinul tau cu una de 22 ?? 

Hai ca sa iti spun asa pe romaneste
te dai prea expert si dupa cate imi dau seama mai seama anul acesta nu prea ai fost pe la fantanele.Eu am casa in radovan sunt de acolo de la tara si cred ca nu poti sa ma contrazici tu pe mine care am stat aproape zilnic pe balta.In al doilea rand vreau sa iti mai spun ca a prinde 1-2 pesti pe sezon de 18-22kg nu inseamana ca avem in judet asa mult peste,asa ca.........Poate ca o sa avem ocazia sa mergem la o partida si o sa mai inveti si pe mine cate ceva
.Numai bine!

-
- member
-
- new member
-
- new member