Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
ticu
- Moderator
- Mesaje: 605
- Membru din: 30 Aug 2006 19:06
- Localitate: Lugoj
-
Contact:
Mesaj
de ticu » 24 Ian 2007 21:28
PRETENE se vorbea de aromele de firma nicidecum de senzas,v.d.e sau mai stiu eu care.MAI BINE taci si ia notite ca la vara are sa-ti prinda bine pe PESCARUSU ,diferent este mare de-la obleti si cite un scobar din cind in cind,la CRAP

-
ioanb
- member
- Mesaje: 101
- Membru din: 23 Dec 2006 17:19
- Localitate: Lugoj
Mesaj
de ioanb » 24 Ian 2007 21:39
ticu scrie:PRETENE se vorbea de aromele de firma nicidecum de senzas,v.d.e sau mai stiu eu care.MAI BINE taci si ia notite ca la vara are sa-ti prinda bine pe PESCARUSU ,diferent este mare de-la obleti si cite un scobar din cind in cind,la CRAP

Cu mine vorbeai ? Că nu-mi dau seama !
-
ticu
- Moderator
- Mesaje: 605
- Membru din: 30 Aug 2006 19:06
- Localitate: Lugoj
-
Contact:
Mesaj
de ticu » 24 Ian 2007 21:42
Normal.
-
ioanb
- member
- Mesaje: 101
- Membru din: 23 Dec 2006 17:19
- Localitate: Lugoj
Mesaj
de ioanb » 24 Ian 2007 21:45
Şi ce vrei să spui prin asta ?
ticu scrie: la vara are sa-ti prinda bine pe PESCARUSU ,diferent este mare de-la obleti si cite un scobar din cind in cind,la CRAP

Sincer nu înţeleg , nu mă leg de gramatică sau de altceva că nu asta e important . Care e ideea ?
-
Dan Pop-Coman
- veteran
- Mesaje: 533
- Membru din: 12 Sep 2006 22:43
- Localitate: Lugoj
-
Contact:
Mesaj
de Dan Pop-Coman » 24 Ian 2007 21:48
Fratilor terminati ca o sa ne mai intalnim pe balti si mai bine bem o bere impreuna

-
ioanb
- member
- Mesaje: 101
- Membru din: 23 Dec 2006 17:19
- Localitate: Lugoj
Mesaj
de ioanb » 24 Ian 2007 21:56
Şi crezi că alcoolul din aromele de firmă e altfel ? Eu am întrebat , deoarece cred că boilesurile cu aromă EA se prepară diferit faţă de cele cu alţi solvenţi . Poate se fierb mai puţin , sau se dozează aroma în plus faţă de reţetă , poate se prepară pe aburi .
De exemplu eu am o aromă de căpşuni la comandă de la Natex care are un amestec de solvenţi , astfel încât să poată fi de atracţie imediată , dar să poată avea şi viaţă lungă , binenţeles pe un mix nutritiv .
Cred că răspunsul tău a fost pripit şi puţin de sus . Nu ?
PS. Nu folosesc arome de firmă deoarece cred că nu-şi merită banii . Mai bine-i dau pe aditivi , de firmă !

-
ioanb
- member
- Mesaje: 101
- Membru din: 23 Dec 2006 17:19
- Localitate: Lugoj
Mesaj
de ioanb » 24 Ian 2007 21:57
Dan Pop-Coman scrie:Fratilor terminati ca o sa ne mai intalnim pe balti si mai bine bem o bere impreuna

Nu se ceartă nimeni , învăţăm !
Berea rămâne valabilă

-
ticu
- Moderator
- Mesaje: 605
- Membru din: 30 Aug 2006 19:06
- Localitate: Lugoj
-
Contact:
Mesaj
de ticu » 24 Ian 2007 22:04
Pune intrebare cum se pune,nu intreba sub forma de mito si dupa......nare rost sa mai continuam

-
nick h.
- senior member
- Mesaje: 462
- Membru din: 01 Iul 2003 10:53
Mesaj
de nick h. » 24 Ian 2007 22:05
combinatiile de arome sunt infinite si limitate doar de imaginatie. De obicei se combina arome cu solventi diferiti.
ex: S&O solvent gricerol+ Strawberry jam EA
Frankfurter Sausage glicerol+ Cranberry nutra EA.
Altii urmaresc sa combine o aroma puturoasa cu una placut mirositoare.
Se alege aroma dominanta iar cea secundara se dozeaza 1/2 din cea dominanta.
-
Vlasin Florin
- maniac
- Mesaje: 1131
- Membru din: 10 Mai 2005 14:29
- Localitate: TIMISOARA
Mesaj
de Vlasin Florin » 24 Ian 2007 22:46
fratilor chiar nu intelegeti ca la urma urmei fiecare crede ca el le stie pe toate,ce tot sariti unul la gitul celuilalt,mai bine incercati sa fiti mai constructivi si la obiect,eu de exemplu unde nu ma stiu stau draq in banca mea

aviz amatorilor