primele mele bile
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Incearca mancarea pt animale
Desi toti pun cip-cirip in boilles-uri nu ar fi rau sa incerci si cu mancare pentru caini sau pentru pisici drept ingredient principal. LA mine a functionat. Mai mult ca nada ce-i drept. :(
www.fir-intins.ro -> Dedicat pescarilor !
"Atentie, faina de orez ingreuneaza la digestie, de aceea nu este indicat sa bagi mai mult de 5%"
@bruno
avand in vedere ca faina de orez are aprox 80% hidr.carb.,care din urmatoarele afirmatii sant gresite?
si cunoscand si faptul ca ai mare experienta in prepararea mixurilor poate imi spui si ...de ce?
1........ Ei mai sunt cunoscuti drept carbohidrati complecsi, deoarece sunt compusi din mai multe hidrocarburi si e nevoie de mai mult timp pentru a fi digerati.
2.
Carbohidratii complecsi se regasesc in cereale integrale si legume radacinoase. Cantitatea exacta de carbohidrati de care are nevoie crapul depinde de multe coordonate, precum greutate, varsta, apetit, nivelul activitatii zilnice etc.Sint foarte importanti pentru crap deorece reprezinta principala sursa de energie, protejeaza muscultura acestuia,regleaza cantitatea de zaharuri care circula in organism si furnizeaza "hrana" asa ziselor bacterii prietenoase din tractul intestinal acestea ajutind foarte mult digestia.
si alta intrebare:
avand in vedere ca se recomanda ca proportia de carbohidrati in mix sa fie de minim 40% cum se ajunge la acest procent fara a ingreuna digestia? exista vreuo situatie de compromis fara a folosi acceleratori de digestie(purgativ?)?
@bruno
avand in vedere ca faina de orez are aprox 80% hidr.carb.,care din urmatoarele afirmatii sant gresite?
si cunoscand si faptul ca ai mare experienta in prepararea mixurilor poate imi spui si ...de ce?
1........ Ei mai sunt cunoscuti drept carbohidrati complecsi, deoarece sunt compusi din mai multe hidrocarburi si e nevoie de mai mult timp pentru a fi digerati.
2.
Carbohidratii complecsi se regasesc in cereale integrale si legume radacinoase. Cantitatea exacta de carbohidrati de care are nevoie crapul depinde de multe coordonate, precum greutate, varsta, apetit, nivelul activitatii zilnice etc.Sint foarte importanti pentru crap deorece reprezinta principala sursa de energie, protejeaza muscultura acestuia,regleaza cantitatea de zaharuri care circula in organism si furnizeaza "hrana" asa ziselor bacterii prietenoase din tractul intestinal acestea ajutind foarte mult digestia.
si alta intrebare:
avand in vedere ca se recomanda ca proportia de carbohidrati in mix sa fie de minim 40% cum se ajunge la acest procent fara a ingreuna digestia? exista vreuo situatie de compromis fara a folosi acceleratori de digestie(purgativ?)?
Re: primele mele bile
Ai grija cu "luciul"... Pune o bila intr-un pahar cu apa si vezi ce iese (daca iese) din ea. Am patit-o si noi cu niste bile lucioase din care nu iesea nimic, asa ca nu prezentau interes mai mult decat niste pietricele...megaptera scrie:...observatia facuta atunci de mine a fost ca ies...lucioase...

Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
va multumesc la toti pentru sprijin si ma ajuta enorm discutiile intre voi, asa mai prind si eu cate ceva.
care este "perioada de odihna" a bilelor inainte de a le baga in carlig.
mai exact daca fac astazi niste bile cand pot sa merg cu ele pe balta.
sigur, banuiesc ca difera functie de bila uscata si bila fiarta.
multumiri anticpate.
care este "perioada de odihna" a bilelor inainte de a le baga in carlig.
mai exact daca fac astazi niste bile cand pot sa merg cu ele pe balta.
sigur, banuiesc ca difera functie de bila uscata si bila fiarta.
multumiri anticpate.