Scuze de off-topic... dar baieiti ce marimi ati folosit la cirlige(daca se poate si tipu , marca

Mersi mult
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Florine, dar de novacul de Darvari ca se prinde oarecum frecvent la bila ce mai zici?florioro scrie:Trebuie sa recunosc ca nu ma "omor" dupa cteno, dar pe Livada unde este cteno destul de mult am prins la boiliesurile pe baza de fainuri de peste ceea ce a fost pentru mine o mare neintelegere. M-am gandit atunci ca voi selecta crapul de cteno prin alegerea bilelor pe baza de fainuri de peste, dar se pare ca acolo ctenii si-au schimbat dieta.![]()
Daca vrei crap atunci alege boiliesurile pe baza de faina de peste (Squid & Octopus, Marine Halibut, Fresh xxx, Fresh Squid, Fresh Shellfish, etc), iar pentru cteno (si crap) poti alege foarte bine boiliesurile cu arome de fructe.(Strawberry, Pineaplle, Scopex).
Eu unul sunt convins ca intr-o partida de 2-3 zile vei prinde crap la boilies chiar daca nu s-a pescuit cu asa ceva acolo.
Eu vara pescuiesc cu carlige Korda Wide Gape nr. 4.Cata scrie:Salutare.
Scuze de off-topic... dar baieiti ce marimi ati folosit la cirlige(daca se poate si tipu , marca)??
Mersi mult
eu le combin,fox wide gape 4 si 6 si korda wide gape nr 4,dar vara in general folosesc nr 4 ,incepand din toamna+iarna+primavara trec la nr 6florioro scrie:Eu vara pescuiesc cu carlige Korda Wide Gape nr. 4.Cata scrie:Salutare.
Scuze de off-topic... dar baieiti ce marimi ati folosit la cirlige(daca se poate si tipu , marca)??
Mersi mult
Wide Gape frate Gusti , m-ai innebunit cu L-ul ala de cand le folosestigusti scrie:eu am folosit numai Korda Wilde Gape nr 1 si nu am avut nici un rateu.chiar si la ciortani de 1,1 kg.
Nu-l mai corecta Gabi ca ai vazut ce ne-a rasolit simbata trecuta......Tilea Gabriel scrie:Wide Gape frate Gusti , m-ai innebunit cu L-ul ala de cand le folosestigusti scrie:eu am folosit numai Korda Wilde Gape nr 1 si nu am avut nici un rateu.chiar si la ciortani de 1,1 kg.
si vezi ca nr. 1 eu nu am vazut ( eu nu stiu sa se gaseasca ), poate nr. 2 , te astept la o bere la Oravitza saptamana viitoare apoi via Litoral
Exista si Nr. 1 Gabi.Tilea Gabriel scrie: vezi ca nr. 1 eu nu am vazut ( eu nu stiu sa se gaseasca )