Intrebare ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- George Iorga
- maniac
Stai linistit ,nu suna a jignire deloc ,suna a forma de adresare folosita de colegii fratelui meu (angajat al unei institutii militarizate) si de-aici suspiciunea ca m-ai cunoaste personal !
Iti trimit un MP sa vedem ,poate ne intalnim la pescuit (imi place mai mult decat vinul ...plus ca la vin sunt pretentios tare !
)

Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
- George Iorga
- maniac
- George Iorga
- maniac
@prigoana
Uite unul care mi-a dat peste cap taoate "socotelile" si ma face sa ma intreb cat a avut ala care mi-a rupt daca asta e de 10 kg fix!
A intrat la varga de 8 m ,pe apa de 2,8 m ,la mamaliga de rezerva ,la ora 10,40 cand era cald de muream si ma pregateam sa plec ! Iti povestesc eu mai multe cand ne-om intalnii !

Uite unul care mi-a dat peste cap taoate "socotelile" si ma face sa ma intreb cat a avut ala care mi-a rupt daca asta e de 10 kg fix!

A intrat la varga de 8 m ,pe apa de 2,8 m ,la mamaliga de rezerva ,la ora 10,40 cand era cald de muream si ma pregateam sa plec ! Iti povestesc eu mai multe cand ne-om intalnii !

Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!