toni scrie:dane aici nu te inteleg ....
iti inteleg principiu general, dar mi se pare ca te duci cu el prea in extrema .....
sunt absolut de acord cu satisfactia mai mare , plus ca asta e parerea ta si ai tot dreptul .... dar faptul ca prinzi un peste prin metode sportive e o bucurie in sine, nu ? cat de important e sa nu fie la mix de firma sau ready made astfel incat sa-ti rapeasca bucuria drilului ??![]()
![]()
![]()
eu nu am nici pe departe timpul necesar sa-mi fac bile pt fiecare pescuiala (bune ,rele, cum ies ele, cu mix de firma , de nefirma etc ) ... si atunci sunt realmente obligat ca de multe ori sa pescuiesc cu ready madeuri .... asta nu imi strica placerea de a pescui si sincer ma bucur de fiecare peste pe care l-am pus in mincioc .....
asta nu inseamna ca nu iti respect opinia ... sunt doar putin contrariat ....
Si eu sunt de acord cu Toni; pana la urma cred ca tot mai important este drillul decat cu ce fel de mix dai (ready made sau home made).Nu zic ca nu este o placere sa-ti concepi mixul tau,dar asta doar cand timpul iti permite. Daca ai un servici ca al lui Toni, cand abea iti faci timp ptr pescuit, cred ca te intereseaza finalitatea si nu cum ajungi la ea. Daca crezi ca ai mai multe sanse sa prinzi peste cu niste ready-made-uri si asta iti asigura un drill pe cinste,pai atunci consumarea timpului pe niste bile home made nu-si are rostul.
Raducu, bala a spus doar ca se foloseste soia in mixuri nu ca mixurile ready made ar fi doar din soia si gris,(intre noi fie vorba Nutrabaits face un mix Jumate soia, jumate gris- 50-50 ii zice). Sa stii ca nu exista mix fara soia si fara gris.
Totusi firmele de nada au investit o gramada de bani pana sa arunce pe piata un mix sau niste boiliesuri, de aceea mi se pare putin hazardata parerea lui Dan, dar fiecare are opiniile lui si nu poate fi condamnat pentru asta.Cred ca acasa foarte putini reusesc sa faca niste mixuri bune si asta doar dupa ani de teste si incercari si esecuri samd.