Retete de nada si momeli
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Musaro Adriano
- veteran
:))
Deci am facut poze cu fiecare captura si cand le-am dat drumu am avut o satisfaqctie cand l-am vazut plecand usor de langa mal de parca nici nu iar mai fi fost frica.Multumesc de urari
a si spunetimi ce parere aveti de aceasta reteta de boilies ?
credeti ca mai trebuie sa schimb ceva in ea ?
Boiles
15% Lapte praf
20% Faina Griu
20% Gris
10% Faina Porumb
10% Robin Red
20% Mancare Caine ex: (Frolic)
5% Drojdie de bere
Fir Intins!
a si spunetimi ce parere aveti de aceasta reteta de boilies ?
credeti ca mai trebuie sa schimb ceva in ea ?
Boiles
15% Lapte praf
20% Faina Griu
20% Gris
10% Faina Porumb
10% Robin Red
20% Mancare Caine ex: (Frolic)
5% Drojdie de bere
Fir Intins!
Incearca 30% gris si 10 % faina de grau. Sau 30% gris ,10 % lapte praf 15% faina de soia prajita (are o valoare proteica mare de aceea fiind o faina nelipsita din aproape orice mix) . Ai uitat sa spui ce aroma vrei sa folosesti si incearca sa pui neaparat si un atractant amino.Nu uita indulcitorul, melasa sau mierea fiind destul de bune.
Eu nu ma pricep foarte bine la boiliesuri da' cam asta e parerea mea despre reteta scrisa de tine.
Eu nu ma pricep foarte bine la boiliesuri da' cam asta e parerea mea despre reteta scrisa de tine.
-
- veteran
caaron draga,
Acum am citit postarea ta, asa ca acum iti raspund. Eu vorbesc cu multa lume despre pescuit. Tu esti cumva cel ce i-am dat abonamentul la Tincabesti? Nu mai stiu contextul in care am discutat despre echipament. Daca m-ai intrebat despre al meu cred ca ti s-a ridicat parul. E corect eu am un echipament de concurs. Dar si aici se poate intra cu un echipament mai modest. Sunt de acord cu tine pt. pescuitul de placere poti folosi ceva mai ieftin. Eu insa am un alt principiu. Mai bine faci un efort, si-ti iei ceva ce nu mai schimbi in urmatorii 5-6 ani. Cred ca in felul acesta iesi mai ieftin. Iar situatii de genul "daca puteam arunca mai tare" sau "daca nu mi se incurca firul" sunt excluse.
In concluzie, mie daca imi ceri sfatul si-mi precizezi si bugetul stiu cum sa te indrum. La o discutie generala ai vazut ce iese.
Acum am citit postarea ta, asa ca acum iti raspund. Eu vorbesc cu multa lume despre pescuit. Tu esti cumva cel ce i-am dat abonamentul la Tincabesti? Nu mai stiu contextul in care am discutat despre echipament. Daca m-ai intrebat despre al meu cred ca ti s-a ridicat parul. E corect eu am un echipament de concurs. Dar si aici se poate intra cu un echipament mai modest. Sunt de acord cu tine pt. pescuitul de placere poti folosi ceva mai ieftin. Eu insa am un alt principiu. Mai bine faci un efort, si-ti iei ceva ce nu mai schimbi in urmatorii 5-6 ani. Cred ca in felul acesta iesi mai ieftin. Iar situatii de genul "daca puteam arunca mai tare" sau "daca nu mi se incurca firul" sunt excluse.
In concluzie, mie daca imi ceri sfatul si-mi precizezi si bugetul stiu cum sa te indrum. La o discutie generala ai vazut ce iese.

- Daniel Costache
- veteran
@ caaron
Nu stiu cati dintre cei care-si propun un buget pentru o anumita perioada de timp se limiteaza la suma tinta. Eu am depasit de patru ori bugetul pe anul asta, inca nu s-a terminat anul, si parca nu am tot ce mi-am propus. Asa ca nu prea vad care ar fi "limita de sus" cum spui tu.... :)
Nu stiu cati dintre cei care-si propun un buget pentru o anumita perioada de timp se limiteaza la suma tinta. Eu am depasit de patru ori bugetul pe anul asta, inca nu s-a terminat anul, si parca nu am tot ce mi-am propus. Asa ca nu prea vad care ar fi "limita de sus" cum spui tu.... :)
Salutari din Miami
-
- veteran