era vorba despre 60% gris si 40 %soia...dar nu asta conteaza...
hai sa o lasam asa cum a cazut...nu imi place modul tau agresiv de exprimare si nici polemicile inutile...
in alta ordine de idei,nu am pretentia ca eu am descoperit ...gaura la macaroana,sant niste informatii pe care le-am adunat din diferite carti si reviste de specialitate scrise de pescari renumiti.dar ,nu se face referire CONCRETA,adica nu zice nimeni concret ca asta ar fi compozitia de baza a majoritatii ready-made-urilor,dar se face foarte des....referire,sub diverse forme,ca de exemplu: "sa zicem ca un RM ar avea un mix pe ...","daca am lua in calcul varianta ca un RM ar fi o combinatie simpla din......","daca am pleca de la varianta ca un RM ar contine doar..."...etc
si intotdeauna sant implicate cele 2 componente sub acest procentaj...nimeni ,niciodata(ma refer la cei ce produc bile sau sant fieldtesteri ptr dif firme) nu o sa spuna asa ceva intr-un mod categoric....mai ales intr-o revista sau carte...dar multe informatii sant scapate sub forma de ...aluzii
nici eu la randul meu nu am AFIRMAT ca stiu cu siguranta ca asta ar fi combinatia...am spus ceva de genul" daca ar sti ca un mix pe care e facut un rm este din....." ...e interpretabila exprimarea...dar tu mi-ai sarit in beregata in secunda 2 ,spunandu-mi sa termin cu aberatiile...ai fi putut sa spui ca sant doar simple speculatii(si eu as fi putut sa fiu de acord),dar totusi au ceva la baza... in schimb tu nu ai venit cu nimic concret cu care sa ma contrazici.... si stii de ce??? ptr ca nu ai nici macar un argument pertinent cu care ai putea sa contrazici aceasta teorie...
banuiesc ca ai o gramada de cunostinte si prieteni pescari buni....de ce nu ii intrebi??? sa vedem ,are cineva argumente sa spuna ca este o aberatie aceasta formula de mix????
in ceea ce ma priveste...sant un...oarecare pescar,nu fac parte din elitistica pescarilor de crap,adica nu sant din marea familie a celor care participa in mod frecvent la concursuri.