ochirosii scrie:@zenhor
Aproape ca ai cerut reteta 100%
Pe mix-urile Solar, Nutrabaits, CC Moore sunt scrise componentele pe care le contin. Nu in procentaje si poate ca nu chiar toate(secretele), dar e trasata o linie generala a mixului.
Cred si mi se pare normal ca o descriere a mixului sa fie facuta.
Cand citesti ce contin primul lucru pe care-l zici e: "nu e chiar asa greu de reprodus", dar nu prea iese combinatia.
Din cate vad vor fi mixuri ieftine si sunt sigur ca nu se va divulga niciun incredibil secret al nadelor de crap.
Sincer s-ar putea sa am un sezon 2010 compromis din punct de vedere al pescuitului, dar mi se pare ca e o intrebare care ar trebui pusa. Un produs oferit spre vanzare trebuie sa contina macar o descriere.
Nu stiu de ce toata lumea se fereste de intrebari de genul asta, ca si cum ar supara pe cineva. Clientii sau viitorii clienti ar trebui sa stie ce cumpara.
Repet inca o data aici...nu am pescuit cu bile Senzor si anul asta s-ar putea sa nu pescuiesc deloc(poate putin in Delta, dar in niciun caz cu bile).
Nu cred ca am facut reclama sau lobby unei firme de nade pe forum sau in alta parte. Fiecare pescuieste cu ce crede si cu ce prinde.
P.S. Evident descrierea mixului poate fi facuta in eticheta de pe ambalaj, asa cum practica Nutrabaits-ul si Solar-ul, nu neaparat facuta publica pe site. Am pus si eu o intrebare, poate ramane fara raspuns ca nu se supara nimeni.