@carpkiller: Interesant...pe un calculator de mix-uri iese(aproximativ) 30% proteina, 30% carbohidrati si cam 6% lipide. Gradul de solubilitate fiind undeva pe la 8%.
Repet, datele sunt aproximative.
La care ai adaugat Robin Red si GLM + o parte lichida bunicica(de atractie adica).
Si mie imi place sa experimentez cu nade, dar totodata imi place sa nu ma complic prea mult(mentionez ca a experimenta nu inseamna ca ma si pricep...
).
Ce zici de: 30% faina peste, 30% gris, 30% faina de soia, 50 gr. Robin Red, 25 gr. GLM si 25 gr. Betaina? La o adica Robin Red-ul merge si scos pentru a mai micsora pretul mixului si bagat un ingredient cu granulatie mai mare(birdfood, seminte niger sau coaja ou).
Pentru o partida scurta(cam cu d-astea ne ocupam) cred ca e ok.
Evident parte lichida ar trebui sa compenseze. Palatant, indulcitor, ulei esential, 1-2 arome. Cred ca ajunge partea lichida sa coste mai mult decat mix-ul.
P.S. Am incercat la un moment dat un mix propriu care arata cam in genul:
10% X, 10% Y, 10% T, 5% A, 5% B, 20% F, 15% G, 5% L, 2,5 % Q, 2,5 % W, 15% M.
Avea cate putin din toate...sa fie. O aiureala totala, am prins numai ciortan de 1 Kg. In aceeasi partida am prins si unul de 8,5 Kg...la porumb Cukk de capsune.
Ma declar in continuare un utilizator multumit al porumbului. Pescuiesc in egala masura si cu bile si cu porumb si am avut satisfactii cu ambele.
Uneori decat un boilies prost e mai bun un bob de porumb colorat si imbibat in aroma(doar o parere personala).