fainuri...de unde
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
fainuri...de unde
am nevoie de niste fainuri si nu stiu de unde sa le iau. ar fi faina de soia si faina de orez. un sfat, o idee...multumesc
- sorinacio_1
- member
-
- veteran
- sorinacio_1
- member
WPC-ul comercializat de salile de fitness are diferite arome, cacao, ciocolata, fructe, s.a. ; ptr varianta neutra trebuie sa vrb cu ei sa aduca natur; merita pretul, aceasta fiind adusa de unii la cutii de 2 sau 5kg ...si cele din magazinele de pescuit sunt luate tot din comertul cu amanuntul sau engros; ex. minamino sau multiamino sunt complexe alimentare cu aport marit de aminoacizi pentru afectiuni hepatice... exemple sunt multe .. asa ca......spor la cumparaturi....man.fishing scrie:Cateva mai ales cerealiere le gasesti si in HM si in magazine alimentare.
WPC gasesti la magazinele de culturism.
Cea mai ok gama de fainuri dedicate pescuitului le gasesti de la CCMoore.
I'm a WINNER...!!!!!!!!!!:D:...
....:bere:s'am sa beu si chefuiesc.....

cred ca suntem cam la acelas nivel cu fabricarea bilelor.De exemplu eu am facut fainurile singur acasa. Daca ai o rasnita( de cafea) poti face faina de soia, faina porumb. faina de orez singur prin rasnire... ai sa vezi ca iese o faina perfecta pentru bile... Eu ti-as recomanda sa te duci la magazine de specialitate ( daca iti permiti), pentru ca fabricantii stiu mai multe despre aceste lucruri,... daca nu... spor la treaba !!!!!
- Dani Hentiu
- maniac
[/quote]
ex. minamino sau multiamino sunt complexe alimentare cu aport marit de aminoacizi pentru afectiuni hepatice... exemple sunt multe .. asa ca......spor la cumparaturi....[/quote]
Am mai auzit aceasta varianta, dar pana acum nu am gasit aceasta substanta decat la magazinele de pescuit, ai idee cum se numeste in termeni medicali?
ex. minamino sau multiamino sunt complexe alimentare cu aport marit de aminoacizi pentru afectiuni hepatice... exemple sunt multe .. asa ca......spor la cumparaturi....[/quote]
Am mai auzit aceasta varianta, dar pana acum nu am gasit aceasta substanta decat la magazinele de pescuit, ai idee cum se numeste in termeni medicali?
><)))°>-------- Dani
Multimino, ...(aminoacizi) etc, se pare ca se gasesc la farmaciile veterinare. Eu asa am auzit. Spune-i farmacistei ce iti trebuie si s-ar putea sa te ajute. Eu unul nu prea am incredere... stiu ca mai toate lucrurile au inlocuitori dar, vrobind despre "maria sa crapu' " cred ca macar atat sa fac pentru el si sa imi procur astfele de substante de la magazinele de specilaitate ... Faci cum crezi...!