@iliuta: Diferenta intre fainuri de soia poate sa fie enorm (tu ma dezamagesti aici da nu stiai acest

@rasvanv: te inteleg, ai gresit sa traduci din itliano in romeno(si mie imi se intampla). Big xxx nu sfatuieste dosajul de 40% (cu tot ca faina aceasta este o faina tecnica care permite dosaje pana in 20%) dar acolo scrie ca procent de proteine ajunge la 40%. Find un aliment nedigerabil pentru ciprinide in general (stiu ca sunt munte firme in particolare in est europa care face folosinta la greu de rebuturi de produs acest pentru a mari "volum" de nada si pentru ca costa nimic..) firma xxx "cumpara" din olanda o faina care contine "grasimi nesaturati""vitamine liposolubili" si "lecitina" multa, special pentru a ajuta ciprinide la process metabolic, la digestie. Cum ziceam este o faina "tecnica", lecitina stia oricine ca este un emulsionant, si iata ca in faina aceasta au introdus 2,5%.
Nu o sa fiu eu care o sa judeca faina de la xxx pe forum pentru ca nu pot, eu lam testata dar nu ma place sa fac reclama.Imi pare rao.
Am precisat o data ca daca cineva vrea oricare informatie despre o anumit produs de firma respectiva poate sa ma contacteze personal. Peste putin oricum o sa iese siteul xxx romania si un forum dedicat numai nazilor, ingredientelor si boilis, asa ca avem de vorbit. Numai bine