reteta
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
reteta
O reteta pe care vreau sa o incerc in vara urmatoare:
200g gris
200g soia
100g lapte praf
200g faina de peste
200g mincare de pasari macinata
50g mei decorticat
50g robin red
8 oua
15 ml CSL
15 ml Multimino
20 ml ulei de somon Nutra
5 ml aroma cranberry nutrafruit
2 lingurite sare
- credeti ca e mai bine sa inlocuiesc grisul si soia cu un amestec 50-50 de la Nutrabaits,nu e asa scump?
- sunt incepator in acest domeniu,daca e ceva catastrofal accept mistoul si merg sa aprofundez "tehnici,nade si momeli"........din nou
- mentionez ca in balta se pescuieste la boilles
200g gris
200g soia
100g lapte praf
200g faina de peste
200g mincare de pasari macinata
50g mei decorticat
50g robin red
8 oua
15 ml CSL
15 ml Multimino
20 ml ulei de somon Nutra
5 ml aroma cranberry nutrafruit
2 lingurite sare
- credeti ca e mai bine sa inlocuiesc grisul si soia cu un amestec 50-50 de la Nutrabaits,nu e asa scump?
- sunt incepator in acest domeniu,daca e ceva catastrofal accept mistoul si merg sa aprofundez "tehnici,nade si momeli"........din nou
- mentionez ca in balta se pescuieste la boilles
- Daniel Costache
- veteran
- Mesaje: 857
- Membru din: 14 Mai 2004 21:02
- Localitate: Constanta
- Contact:
Re: reteta
Schumi, daca zici ca balta e pescuita la boilies, eu unul mi-as alege un mix .... consacrat.Schumi scrie: sunt incepator in acest domeniu,daca e ceva catastrofal accept mistoul si merg sa aprofundez "tehnici,nade si momeli"........din nou
Tot la aprofundatul "tehnici, nade...." e un sfat dat unui alt incepator si care mie mi-a placut: daca n-ai mai facut niciodata boilies, incepe cu un mix cumparat, ai acolo metode de utilizare, sanse mai mari de reusita si daca toate iti ies cum trebuie, si mai si prinzi ....iti face bine la psihic.
Pe urma, daca iti place categoria "chimisti-analisti" gasesti o multime de retete pe forum si te joci cu ingredientele cum iti place.
EFM
Carping Club
Carping Club
Re: reteta
Mann, e cam tare reteta ptr. un incepator. E luata de undeva, sau din inspiratie proprieSchumi scrie:O reteta pe care vreau sa o incerc in vara urmatoare:
- sunt incepator in acest domeniu,daca e ceva catastrofal accept mistoul si merg sa aprofundez "tehnici,nade si momeli"........din nou
- Musaro Adriano
- veteran
- Mesaje: 705
- Membru din: 29 Ian 2003 15:02
- Localitate: torino italy
Ciao, reteta imi se pare foarte buna, si la nivel mecanic ca si la nivel gustativ. Nu ai nevoie sa inlocuiesti nimic din fainuri, asa cel putin stii ce ai bagat inuntru. Eu personal as schimba numai aroma, si as folosi ceva de crab, sqid, shellfish etc.. si as scade la 10 ml. ulei de somon. As adauga un pic de condimente (4 lingurite de boia dulce ar fi suficient..). In rest fir intins si felicitari: o Reteta destul de simpla cu posibilitate de un sigur success. Numai bine
-
- senior member
- Mesaje: 411
- Membru din: 23 Oct 2004 17:52
PARERE
Aceasta combinatie de fainuri are aproximativ 29% proteina (mixul uscat) si aproximativ 20.5 %proteina( dupa ce ai introdus cele 8 oua in mixul uscat).Unde vrei sa pescuiesti cu ea?
Dupa parerea mea(nu e obligatorie si nici general valabila- este numai un sfat prietenesc),daca in balta unde vrei sa te duci sa pescuiesti s-a dat cu boilles-uri facute acasa si cu boilles-uri de firma BUNE,te poate ajuta schimbarea unor fainuri(total sau partial) cu alte fainuri care sa-ti duca boilles-ul (cu oualele introduse in mixul uscat )intre 30 si 40 %.
Dupa parerea mea(nu e obligatorie si nici general valabila- este numai un sfat prietenesc),daca in balta unde vrei sa te duci sa pescuiesti s-a dat cu boilles-uri facute acasa si cu boilles-uri de firma BUNE,te poate ajuta schimbarea unor fainuri(total sau partial) cu alte fainuri care sa-ti duca boilles-ul (cu oualele introduse in mixul uscat )intre 30 si 40 %.
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
Salut,sunt din nou acasa si am vazut ca am fost luat in seama.
Daniel,Mirceaf,Adriano - multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi.
Carprom,reteta este conceputa de mine in totalitate si sunt magulit ca o consideri "tare",dar cum am spus sunt invatacelul vostru si daca am nimerit-o inseamna ca sunteti buni profesori,meritul este al vostru.Multumesc
Daniel,Mirceaf,Adriano - multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi.
Carprom,reteta este conceputa de mine in totalitate si sunt magulit ca o consideri "tare",dar cum am spus sunt invatacelul vostru si daca am nimerit-o inseamna ca sunteti buni profesori,meritul este al vostru.Multumesc