Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
TOMA BV
- member
- Mesaje: 110
- Membru din: 25 Mar 2006 18:56
- Localitate: brasov
-
Contact:
Mesaj
de TOMA BV » 12 Iun 2006 13:49
nu are nici o legatura canepa care se gaseste in comert cu baietii cu ochii albastri

puteti cumpara linistiti ca nu se va intampla nimic
-
horiacrap
- member
- Mesaje: 281
- Membru din: 20 Ian 2005 16:41
- Localitate: Baia Mare / UK
-
Contact:
Mesaj
de horiacrap » 13 Iun 2006 00:21
O lingura de sare la un kg de seminte, le fierb 15-20minute dupa care le las in oala pana a doua zi sa se raceasca treptat si sa apsoarba apa in ele. De preferat apa din balta respectiva, sau plata.
-
carpkiller
- veteran
- Mesaje: 689
- Membru din: 20 Mai 2004 11:15
Mesaj
de carpkiller » 13 Iun 2006 12:22
@razvan
Mi se pare putin relevanta povestea cu clorul, mai ales dc firbi mai intai semintele si apoi le lasi la inmuiat. Clorul se duce din apa la fiert, stiu faza asta de pe vremea cand aveam pestisori exotici.
-
carpkiller
- veteran
- Mesaje: 689
- Membru din: 20 Mai 2004 11:15
Mesaj
de carpkiller » 13 Iun 2006 12:47
@razvan
Mi se pare putin relevanta povestea cu clorul, mai ales dc firbi mai intai semintele si apoi le lasi la inmuiat. Clorul se duce din apa la fiert, stiu faza asta de pe vremea cand aveam pestisori exotici.