mamaliga de nadit
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
mamaliga de nadit
Ce parerea aveti de reteta asta? Astept parerea dvs impreuna cu alte retete de nada. Mentionez ca vreau sa o folosesc pe o balta salbatica 100% si care nu a fost furajata nici macar o data. Multumesc anticipat!
mamaliga de nadit
----------------------
1 Kg porumb uscat sau in lapte
1 masura faina
2 malai
4 pliculete de suc de capsuni
2 fiole esenta de vanilie
se amesteca malaiul faina si porumbul la un loc si se face o mamaliga normala din ele iar in ultimul malai se baga pliculetele de suc si fiolele de esenta.se rastoarna si se lasa la racit dupa care se framanta bulgari mici cat sa arunci sau sa bagi pe momitor.
mamaliga de nadit
----------------------
1 Kg porumb uscat sau in lapte
1 masura faina
2 malai
4 pliculete de suc de capsuni
2 fiole esenta de vanilie
se amesteca malaiul faina si porumbul la un loc si se face o mamaliga normala din ele iar in ultimul malai se baga pliculetele de suc si fiolele de esenta.se rastoarna si se lasa la racit dupa care se framanta bulgari mici cat sa arunci sau sa bagi pe momitor.
- cornelserbu
- senior member
- Mesaje: 314
- Membru din: 16 Oct 2005 18:35
- Localitate: Bucuresti
mai poate fermenta ciorba daca e fiarta? normal ca poate...Sigi scrie:Scuzati intrebarea daca e prosteasca: mai poate fermenta mamaliga daca e fiarta?
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro