mod de preparare

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Avatar utilizator
raducu
senior member
Mesaje: 486
Membru din: 15 Ian 2007 23:08
Localitate: Cluj Napoca

Mesaj de raducu » 21 Ian 2007 23:53

pardon,trebuia asa: :mrgreen:
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

ticu
Moderator
Mesaje: 605
Membru din: 30 Aug 2006 19:06
Localitate: Lugoj
Contact:

Mesaj de ticu » 22 Ian 2007 07:41

Nu tiu daca am primit chiar mura-n gura :roll: am prim doar niste safturi elementare deacolo mileam dezvoltat sigur.

Avatar utilizator
Razvan.D
maniac
Mesaje: 1407
Membru din: 14 Mai 2005 14:17
Localitate: Belgium

Mesaj de Razvan.D » 24 Feb 2007 03:23

raducu scrie:Si cand nadesti cu alune si porumb fermentat ce ar fi mai indicat de pus in carlig,pe firul de par sau pe silicon? Se pot pune tot boabe de porumb,sau e indicat altceva?
personal pe silicon as pune mana :mrgreen: :mrgreen:

Avatar utilizator
Razvan.D
maniac
Mesaje: 1407
Membru din: 14 Mai 2005 14:17
Localitate: Belgium

Mesaj de Razvan.D » 24 Feb 2007 03:24

frecarp firu de par care e mai bun fir textil sau monofilament si de ce ?[/quote]
firul de par din cap e cel mai bun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Avatar utilizator
gusti
senior member
Mesaje: 485
Membru din: 17 Feb 2006 22:36
Localitate: Timisoara

Mesaj de gusti » 24 Feb 2007 23:38

esti sigur? eu am auzit alt ceva.cica nici de sus nici de jos de undeva din mijloc ar fii mai moale sub sini sau sub brat numai sa il recoltezi en-gros. :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns