Boiles aroma piersica
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
- Mesaje: 1131
- Membru din: 10 Mai 2005 14:29
- Localitate: TIMISOARA
Când o să fac eu mişto o să fie nasol . Am vorbit frumos , nu am insultat , nu am calomniat , am întrebat . De ce ţi s-a părut ţie că fac mişto nu ştiu , dar nu are importanţă . Eu trebuie să mă simt atacat , că mi-ai zis să tac şi chiar ai avut o atitudine de ştiucă care vorbeşte cu un bibănaş .ticu scrie:Pune intrebare cum se pune,nu intreba sub forma de mito si dupa......nare rost sa mai continuam
Revin , ce ai vrut să spui în fraza :
la vara are sa-ti prinda bine pe PESCARUSU ,diferent este mare de-la obleti si cite un scobar din cind in cind,la CRAP .
Răspunde-mi şi încheiem .
Am întrebat dacă aromele EA sunt stabile la tratament termic , şi uită cum mi s-a răspuns , să tac .vlasin florin scrie:fratilor chiar nu intelegeti ca la urma urmei fiecare crede ca el le stie pe toate,ce tot sariti unul la gitul celuilalt,mai bine incercati sa fiti mai constructivi si la obiect,eu de exemplu unde nu ma stiu stau draq in banca mea aviz amatorilor
Ideea era că nu poţi să ai o aromă pe bază de EA pură şi că orice aromă conţine mai mulţi solvenţi , astfel încât să rămână ceva şi după fierbere în boilies . Asta am vrut să arăt . Aromele cu bază 100 % EA sunt bune la prepararea porumbului şi a altor seminţe , adăugate după fierbere la înmuiere . Părerea mea .
-
- new member
- Mesaje: 16
- Membru din: 05 Dec 2006 14:01
- Localitate: Lugoj
Ticule eu dupa cum am scris,daca stii sa citesti,am scris ca mai am foarte multe de invatat despre pescuitul la crap.Iar in al doilea rand nu dau lectii la nimeni,eu doar scriu ceea ce stiu.Oricum Ticule nu te-am crezut chiar asa expert, sa stii ca mai uimit cu cate cunostinte ai tu despre pescuitul la crap.Dane berea sa stii ca ramane valabila.
sorin Lugoj