Boiles aroma piersica
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Tilea Gabriel
- Moderator
- Mesaje: 1726
- Membru din: 26 Ian 2005 12:43
- Localitate: Dumbravita , Timis
- Contact:
Boiles aroma piersica
Ma intereseaza aceasta aroma in mod special , as fi recunoscator celui care le-a folosit si ne impartaseste si noua ceva detalii ( in ce dip le-a tinut , cu ce le-a combinat , de la ce producator etc )
Powered by two rods
-
- veteran
- Mesaje: 720
- Membru din: 25 Ian 2005 22:42
- Contact:
FUN-FISHING................PECHE MELBA
Cauta si nu vei regreta [FRANTA ]
Cauta si nu vei regreta [FRANTA ]
www.darvari.ro
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
- Tilea Gabriel
- Moderator
- Mesaje: 1726
- Membru din: 26 Ian 2005 12:43
- Localitate: Dumbravita , Timis
- Contact:
Ticu , mie nu imi place sa pescuiesc cu un singur tip de boilies , ma gandeam ca poate mai sunt si altii ca mine , sima mai refeream ce alta aroma mai 'suporta' dipul pe langa cea de piersica .ticu scrie:Aroma este foarte buna,producatoru care-l recomand NUTRABAITS,dipul il faci singur conbini aroma,betaina,multiminosi putina apa din balta care pescui .Intrebarea cu ce le-a combinat ,nam inteles-o cel putin eu
Powered by two rods
-
- new member
- Mesaje: 16
- Membru din: 05 Dec 2006 14:01
- Localitate: Lugoj
Buna Gabi!Iti multumesc pentru urare,cit despre pescuit,pescuiesc prin baltile din jurul Lugojului.In legatura cu aroma de piersica,eu nu am folosit-o niciodata,dar dupa cite stiu se foloseste la partidele scurte de pescuit.Despre dip-uri,o sa- ti dau doua retete: 1)Pentru ape reci:Aroma 15%,Indulcitor 20%,Lichid nutritiv 60%,Ulei 5%(Somon) 2)Pentru ape calde:Aroma 10%,Indulcitor 20%,Lichid nutritiv 65%,Ulei 5%
sorin Lugoj
- mihai pompiliu
- member
- Mesaje: 252
- Membru din: 06 Ian 2005 13:07
- Localitate: bucuresti
Banuiesc ca te intereseaza aroma asta dupa ultimul articol al lui Tim Paisley ain AlP. Intr-n numar mai vechi tot Paisley zicea ca dupa parerea lui cea mai rapida aroma este cea de Tutti-Frutti.
Eu cred ca in general aromele de fructe sunt cele mai rapide si vreau sa spun ca de fiecare data primul peste a venit la tutti-frutti in maxim 1 1/2h de la introducerea bilelor in apa.
Eu as zice sa incerci 2 arome pescuite in paralel, adica pe 1 lanseta cranberry, pe una piersica si pe una daca vrei peste si vezi care din ele prinde mai repede si mai bine.
Ticu, de ce nu merita sa o amesteci cu alta aroma, nu are acelasi efect precum cramberry de exemplu?Sincer, nu inteleg de-aia intreb.
Iar dipurile oferite de Adrian par a fi cele publicate de Adriano Musaro in Aventuri.
Eu cred ca in general aromele de fructe sunt cele mai rapide si vreau sa spun ca de fiecare data primul peste a venit la tutti-frutti in maxim 1 1/2h de la introducerea bilelor in apa.
Eu as zice sa incerci 2 arome pescuite in paralel, adica pe 1 lanseta cranberry, pe una piersica si pe una daca vrei peste si vezi care din ele prinde mai repede si mai bine.
Ticu, de ce nu merita sa o amesteci cu alta aroma, nu are acelasi efect precum cramberry de exemplu?Sincer, nu inteleg de-aia intreb.
Iar dipurile oferite de Adrian par a fi cele publicate de Adriano Musaro in Aventuri.
Carpfishing... A way of life!