Boiles aroma piersica
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Mesaje: 533
- Membru din: 12 Sep 2006 22:43
- Localitate: Lugoj
- Contact:
Şi crezi că alcoolul din aromele de firmă e altfel ? Eu am întrebat , deoarece cred că boilesurile cu aromă EA se prepară diferit faţă de cele cu alţi solvenţi . Poate se fierb mai puţin , sau se dozează aroma în plus faţă de reţetă , poate se prepară pe aburi .
De exemplu eu am o aromă de căpşuni la comandă de la Natex care are un amestec de solvenţi , astfel încât să poată fi de atracţie imediată , dar să poată avea şi viaţă lungă , binenţeles pe un mix nutritiv .
Cred că răspunsul tău a fost pripit şi puţin de sus . Nu ?
PS. Nu folosesc arome de firmă deoarece cred că nu-şi merită banii . Mai bine-i dau pe aditivi , de firmă !
De exemplu eu am o aromă de căpşuni la comandă de la Natex care are un amestec de solvenţi , astfel încât să poată fi de atracţie imediată , dar să poată avea şi viaţă lungă , binenţeles pe un mix nutritiv .
Cred că răspunsul tău a fost pripit şi puţin de sus . Nu ?
PS. Nu folosesc arome de firmă deoarece cred că nu-şi merită banii . Mai bine-i dau pe aditivi , de firmă !
combinatiile de arome sunt infinite si limitate doar de imaginatie. De obicei se combina arome cu solventi diferiti.
ex: S&O solvent gricerol+ Strawberry jam EA
Frankfurter Sausage glicerol+ Cranberry nutra EA.
Altii urmaresc sa combine o aroma puturoasa cu una placut mirositoare.
Se alege aroma dominanta iar cea secundara se dozeaza 1/2 din cea dominanta.
ex: S&O solvent gricerol+ Strawberry jam EA
Frankfurter Sausage glicerol+ Cranberry nutra EA.
Altii urmaresc sa combine o aroma puturoasa cu una placut mirositoare.
Se alege aroma dominanta iar cea secundara se dozeaza 1/2 din cea dominanta.
- Vlasin Florin
- maniac
- Mesaje: 1131
- Membru din: 10 Mai 2005 14:29
- Localitate: TIMISOARA