dip csl frankfurt

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Avatar utilizator
mariancarp
member
Mesaje: 196
Membru din: 06 Aug 2005 17:53

dip csl frankfurt

Mesaj de mariancarp » 25 Ian 2007 07:19

Salutare,am cumparat niste dipuri s b s csl frankfurt,si ma intereseaza daca pot sa le folosesc ,in compozitia boiliesurilor,?
-avand in vedere ca dip-ul are si aroma in el,ce cantitate de aroma sa mai folosesc pe kg?
-ce cantitate de dip sa folosesc pe kg?
-cat de concentrat este?
va multumesc

nick h.
senior member
Mesaje: 462
Membru din: 01 Iul 2003 10:53

Mesaj de nick h. » 25 Ian 2007 19:08

foloseste dip-ul ca dip si aroma ca aroma, ce rost are sa inversezi lucrurile :?: :idea: :?:

Avatar utilizator
Pop Florin
veteran
Mesaje: 541
Membru din: 01 Aug 2005 20:21
Localitate: Satu Mare

Re: dip csl frankfurt

Mesaj de Pop Florin » 25 Ian 2007 21:03

mariancarp scrie:Salutare,am cumparat niste dipuri s b s csl frankfurt,si ma intereseaza daca pot sa le folosesc ,in compozitia boiliesurilor,?
-avand in vedere ca dip-ul are si aroma in el,ce cantitate de aroma sa mai folosesc pe kg?
-ce cantitate de dip sa folosesc pe kg?
-cat de concentrat este?
va multumesc
NU FOLOSI DIPUL LA CONFECTIONAT BILE ....prin fierbere l-ai "omorat" complect .... ca si cum nici nu l-ai fi folosit vreodata !!!!!!!

Vorba lui Nick H , foloseste aroma ca si aroma si dipul ca si dip !

Avatar utilizator
mariancarp
member
Mesaje: 196
Membru din: 06 Aug 2005 17:53

Mesaj de mariancarp » 26 Ian 2007 03:36

Si daca fac bilele solubile la abur?
Cum adica l-am omorat? complect,detaliaza te rog!!

Avatar utilizator
cipica
member
Mesaje: 251
Membru din: 21 Aug 2004 09:32
Localitate: bucuresti

dip

Mesaj de cipica » 26 Ian 2007 15:31

Salut! Folosesc Sbsde 4 ani si din experienta recomand sa nu pui dip in bile, cum de altfel recomand sa-ti faci singur dipul pt ca cele gata facute de la Sbs lasa de dorit. Sunt mare fan al firmei dar dipurile lor chiar nu sunt eficiente.

doruletz
member
Mesaje: 155
Membru din: 01 Iun 2005 06:40
Localitate: Timisoara
Contact:

Mesaj de doruletz » 26 Ian 2007 19:55

sbs frankfurter sausage a fost si este un dip excelent.
nu baga dip in bile,daca vrei si crezi ca ajuta la locul faptei ( adica in nada) lasa niste mix nefiert, din cel pt bile,adauga dipul in el pana crezi ca are destula aroma sau ce vrei tu sa faca,mai adauga un pic de liant si da-l in balta.
cred eu ca va avea mult mai mult efect decat daca l-ai fierbe sau aburii...
eu am facut asa si am avut rezultate.....

Avatar utilizator
Pop Florin
veteran
Mesaje: 541
Membru din: 01 Aug 2005 20:21
Localitate: Satu Mare

Mesaj de Pop Florin » 27 Ian 2007 22:41

mariancarp scrie:Si daca fac bilele solubile la abur?
Cum adica l-am omorat? complect,detaliaza te rog!!
Daca te uiti atent pe cutile cu dipuri pe majoritatea scrie undeva mic " NOT TO BOIL" , adica produvcatorul ati recomanda sa nu al fierbi , deoarece al "omori" , adica acesta nu-si mai pastreaza calitatile prin fierbere :mrgreen:

Avatar utilizator
Valentin B.
junior member
Mesaje: 69
Membru din: 12 Feb 2004 16:45
Localitate: Targoviste
Contact:

Mesaj de Valentin B. » 29 Ian 2007 07:01

Pentru boilies foloseste Attract-ul de la SBS cu aroma de Frankfurter + aroma de Frankfurt....Dip-ul pastreaza-l pt bilele de cirlig...

nch
junior member
Mesaje: 88
Membru din: 04 Aug 2005 09:32

Mesaj de nch » 17 Feb 2007 01:37

mariancarp scrie:Si daca fac bilele solubile la abur?
Cum adica l-am omorat? complect,detaliaza te rog!!
Tie ti-ar placea sa mananci o salata vestejita primavara?.....sau cartofi de acu' doi ani? .... sau sa cumperi un carnat violet?....ai inteles?....

Prin fierbere se pierd din calitatile pentru care a fost conceput....!

Scrie răspuns