apropo de sfaturile date, mi-am adus aminte de o povestioara interesanta:
pescuiam la scobar pe somes, si prindeam binisor, la care vine unu langa mine si in timp ce se despacheta zice meseriasu':
"auzi ma, vezi ca nu e buna adancimea la care lucrezi mai dai 17,5 mm."
si acum hai sa-mi dau si eu cu parerea:
tai din reteta caseina, ca asta-i de multe feluri si daca nu cunosti fiecare tip de caseina ce particularitati are...arunci banii degeaba pe ea.
5% pleaca la RR care va deveni 15%
5% pleaca la faina de orez care va deveni 10%
5% mancare de pasarele intregi ajunge, restul de 5% bagi GLM.
aroma folosesti ce vrea muschii tai dar sa ai grija ca solventul sa fie ALCOOL
5 ml la 10 oua ii cam putin, bagi dublu.
usturoi bagi doua lingurinte, bagi si doua lingurite de sare neiodata ca potentator de gust pentru toata smecheria asta.
mai bagi si o lingura de supa de dextroza pe post de indulcitor.
mergi la pescuit si daca nu prinzi, iti bagi ***** in home made-uri si data viitoare iti o kila de readymade-uri
dar iti garantez ca vei prinde.
fir intins